Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι Κούρδοι προελαύνουν δυτικά της Μοσούλης


Οι κουρδικές δυνάμεις Πεσμεργκά ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, μια στρατιωτική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας για να ανακτήσουν την περιοχή της κωμόπολης Σινιάρ στο  βορειοδυτικό Ιράκ που έχει καταληφθεί από τους τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους.
Η επιχείρηση των Κούρδων υποστηρίζεται από την διεθνή αεροπορική συμμαχία που βρίσκεται υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του αιγυπτιακού Ράδιο Σάουα, οι κουρδικές δυνάμεις έχουν σημειώνει σημαντική πρόοδο και ανέκτησαν των έλεγχο πολλών χωριών στην περιοχή του Σινιάρ και γενικότερα στο τρίγωνο μεταξύ  Σινιάρ, συνόρων Συρίας και  Ράμπια.

Η αιγυπτιακή ιστοσελίδα επικαλείται  πηγές του αμερικανικού στρατηγείου που αναφέρει την επιδρομή 100 αεροσκαφών του συνασπισμού  κατά στόχων των τζιχαντιστών στις ορεινές περιοχές του Σινιάρ.
Αξιωματούχος του Δημοκρατικού Κόμματος του Κουρδιστάν, Σαρίντ Μομοουσίναϊ, δήλωσε ότι η στρατιωτική επιχείρηση πραγματοποιείται μέσω των κέντρων στη Ράμπια και στη Ζαμάρ, όπου οι κουρδικές δυνάμεις έχουν ανακτήσει τον έλεγχο της περιοχής από την 25η Οκτωβρίου.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου