Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Το Ιράν θα πραγματοποιήσει μεγάλη χειμερινή στρατιωτική άσκησηδ


Το Ιράν θα πραγματοποιήσει μεγάλης κλίμακας στρατιωτικές ασκήσεις, με την ονομασία «Μοχάμαντ  Ρασουλουλάχ» από τις 25 έως τις 31 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ISNA που επικαλείται τον αναπληρωτή διοικητή των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, Αμπντουραχίμ Μουσαβί.
Ο Μουσαβί δήλωσε ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις θα διεξαχθούν σε μια έκταση 2,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων.
«Οι ασκήσεις αφορούν το ναυτικό, τις δυνάμεις του αέρα, τις χερσαίες δυνάμεις του Ιράν και της  Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς  του Ιράν», είπε ο αναπληρωτής διοικητής.
Διευκρίνισε ότι η άσκηση του ναυτικού θα διεξαχθεί ανατολικά των Στενών του Ορμούζ, ενώ οι χερσαίες δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις στο Σιστάν και Μπαλουχιστάν και σε ένα μέρος της επαρχίας Χορμοζγκάν.
Επί του παρόντος οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζονται για τις ασκήσεις, είπε, προσθέτοντας ότι  θα τεθούν σε δοκιμασία, νέο όπλα και τακτικές, επίσης, θα διεξαχθούν κοινές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.
«Οι νέοι διοικητές θα βελτιώσουν την εμπειρία τους στις ιρανικές ένοπλες δυνάμεις», είπε.
Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τη Τεχεράνη σκοπεύει, επίσης, να διοργανώσει το Μάρτιο του 2015, ασκήσεις των δυνάμεων της αεράμυνας.

http://www.echedoros-a.gr/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου