Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

"Πολιτικό καμίνι" η Αθήνα, "κόλαση" στο Αιγαίο από παραβιάσεις Τούρκων!


Το πολιτικό “θερμόμετρο” στα ύψη στην Αθήνα, αλλά “υψηλές θερμοκρασίες” επικράτησαν και στο Αιγαίο. Η τουρκική αεροπορία προχώρησε σε μπαράζ παραβιάσεων σ΄ όλο το Αιγαίο. 22 παραβιάσεις καταγράφηκαν από τα ελληνικά ραντάρ από έναν σχηματισμό έξι μαχητικών αεροσκαφών F 16 κι ενός αεροσκάφους ηλεκτρονικού πολέμου CN 235.

Έγιναν σκληρές αερομαχίες με αεροσκάφη της Ελληνικής ΠΑ και σε μία τουλάχιστον περίπτωση η αναχαίτιση εξελίχθηκε σε εμπλοκή.

Οι επιτελείς του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων δεν αποκλείουν στις αναλύσεις τους η “πολιτική ένταση” των Αθηνών να συνοδεύεται με “υψηλές θερμοκρασίες” στα ελληνοτουρκικά και σε στρατιωτικό επίπεδο. Υπάρχουν ανησυχίες για το πως σκοπεύει η Άγκυρα να εκμεταλλευθεί την πολιτική ρευστότητα των Αθηνών. Βεβαίως σε καμία περίπτωση το ένα δεν επηρεάζει ή δεν πρέπει να επηρεάσει το άλλο. Και επ΄ ουδενί δεν μπορεί η ένταση της τουρκικής προκλητικότητας να γίνει αντικείμενο πολιτική εκμετάλλευσης στο εσωτερικό της χώρας.

Οι αριθμοί των σημερινών προκλήσεων των Τούρκων:


ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       :  1  (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :  1 (CN-235) 
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :  7 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :  2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :  2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 22
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :   1
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου