Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τουλάχιστον 15.000 Γερμανοί διαδήλωσαν κατά του Ισλάμ στη Δρέσδη

δ
Ο αριθμός των διαδηλωτών που αντιτίθενται στο Ισλάμ και συμμετείχαν στην κινητοποίηση που έγινε την Κυριακή στη Δρέσδη, στο ανατολικό τμήμα της Γερμανίας, ήταν αρκετά μικρότερος από αυτόν που είχε καταγραφεί πριν από δύο εβδομάδες, όταν η συμμετοχή-ρεκόρ πιθανόν οφειλόταν εν μέρει στην επίθεση εναντίον της συντακτικής ομάδας της γαλλικής εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo.

Η χθεσινή πορεία ήταν εξάλλου η πρώτη αφότου ο Λουτς Μπάχμαν, ο ηγέτης του κινήματος PEGIDA («Ευρωπαίοι Πατριώτες Εναντίον του Εξισλαμισμού της Δύσης») παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία περίπου 17.300 άνθρωποι πήραν μέρος στην διαδήλωση στην οποία κάλεσε το PEGIDA, λιγότεροι από τους 25.000 που είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη κινητοποίηση, την 12η Ιανουαρίου.

Οι διαδηλωτές ανέμιζαν γερμανικές σημαίες και κρατούσαν πανό και πλακάτ με συνθήματα όπως «Ενάντια στον αναγκαστικό εξισλαμισμό».

Η Κατρίν Έρτελ, ιδρυτικό στέλεχος του PEGIDA, επευφημήθηκε από τους συγκεντρωμένους όταν απαίτησε οι «ισλαμιστές και οι φανατικοί θρησκευόμενοι να απελαθούν και να μην τους επιτραπεί η είσοδος εκ νέου στη χώρα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου