Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ο Πατριάρχης Μόσχας κατά του ναζισμού


O Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος μίλησε για τη σημασία της καταπολέμησης του ναζισμού και των στρεβλώσεων της ιστορίας στο πλαίσιο της επερχόμενης 70ης επετείου της νίκης στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Μεγάλης Νίκης, μας κάνουν να σκεφτούμε τον ηρωισμό των πολεμιστών μας στα χρόνια του πολέμου με ειδικό δέος και ευγνωμοσύνη. Υπερασπίστηκαν την ελευθερία μας και το δικαίωμα να επιλέξουμε την ιστορική πορεία μας ανεξάρτητοι", είπε κατά την έναρξη εκδηλώσεων στο Παλάτι του Κρεμλίνου.

Είπε ότι αυτό είναι ιδιαίτερα επίκαιρο στις σημερινές συνθήκες "όταν ορισμένες πολιτικές προσωπικότητες αμφισβητούν την ίδια την ανάγκη να καταδικάσουν τη ναζιστική ιδεολογία, όταν γίνονται προσπάθειες να παρερμηνεύσουν τα γεγονότα και τα αποτελέσματα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου."

"Για πάντα  η Εκκλησία θα στηρίζει τον αγώνα ενάντια στον εθνικισμό και το φασισμό, ενάντια σε εκείνον που εκθειάζει ένα έθνος πάνω από ένα άλλο, που οδηγεί σε στρέβλωση της εθνικής ιστορίας για χάρη της πολιτικής συγκυρίας, ισοπέδωση ηθικών αξιών που υπαγορεύονται από τον Θεό και ενάντια στην καταστροφή των πνευματικών και πολιτισμικών παραδόσεων των ανθρώπων », δήλωσε ο πατριάρχης.

Interfax- religion
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου