Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Μ. Γλέζος: Φανερή η διαφορά ήθους με την απελθούσα κυβέρνηση.

Για «διαφορά πολιτικού ήθους» ανάμεσα στην απελθούσα και τη νέα «κυβέρνηση ελπίδας της Αριστεράς» κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, με αφορμή μεταξύ άλλων τη μη παράδοση της πρωθυπουργίας στον Αλ. Τσίπρα από τον ίδιο τον Αντ. Σαμαρά.

«Αφού ο τέως πρωθυπουργός επί δυόμισι χρόνια έλαμψε διά της απουσίας του στο Κοινοβούλιο, απαξιώνοντάς το, επισφράγισε την καταστροφική για τον τόπο και το λαό θητεία του με τη σημερινή στάση του. Αλλά ήδη οι πολίτες τον είχαν κρίνει», σχολίασε ο κ. Γλέζος.

Ο ίδιος χαιρέτισε την απότιση φόρου τιμής του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «σε όλους εκείνους που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας» στην Καισαριανή. Όπως είπε, «η επίσκεψή του στην Καισαριανή, τον εμβληματικό αυτό τόπο μαρτυρίου και θυσίας των Ελλήνων, πείθει ότι θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να δικαιώσει ελπίδες και προσδοκίες πολλών γενεών».


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ξεχνάς συριζόγερε ότι καί άλλοι πολλοί πολλοί Έλληνες πότισαν μέ αίμα καί θυσίες τό δένδρο τής ελευθερίας τής πατρίδος Ελλάδος! Εκεί θά πάτε νά τιμήσετε τίς θυσίες τους, ή επιλεκτικά θά μάς ζαλίσετε τά αυτιά μέ τά κομμουνιστικά σας κολλήματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή