Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Περίεργα πράγματα..Από το γραφείο του πρωθυπουργού έχουν αφαιρεθεί σκληροί δίσκοι και πρωτόκολλα.

Άδειο χρηματοκιβώτιο παρέδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Μαξίμου.
Δεύτερο γραφείο στη Βουλή ζήτησε ο Σαμαράς.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται σε φάση μετακόμισης στην Βουλή, καθώς πρέπει να παραδώσει το γραφείο του πρωθυπουργού στον διάδοχό του, Αλέξη Τσίπρα. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε και δεύτερο γραφείο στη Βουλή. Εκτός από εκείνο του προέδρου της ΝΔ, και ένα ως πρώην πρωθυπουργός. Το σχετικό αίτημα υποβλήθηκε από το γραφείο του Α. Σαμαρά.

Παράλληλα μετά την μεταφορά του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρωθυπουργού, διαπιστώθηκε ότι έχουν αφαιρεθεί από όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι σκληροί δίσκοι (χωρίς να έχουν αντικατασταθεί) όπως αναφέρει το huffingtonpost.gr. Παράλληλα δεν παραδόθηκε το πρωτόκολλο του πρωθυπουργού με την εξήγηση ότι ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό.

Άδειο χρηματοκιβώτιο παρέδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο Μαξίμου.
Ελάχιστα λεπτά κράτησε η διαδικασία της παράδοσης–παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου. Με τον Αντώνη Σαμαρά να απουσιάζει από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως και όλοι οι συνεργάτες του, παρών ήταν μόνο ο διευθυντής του γραφείου του Κώστας Μπούρας.

Ο κ. Μπούρας οδήγησε τα στελέχη της νέας κυβέρνησης στο χρηματοκιβώτιο του Μεγάρου, το οποίο ήταν άδειο και ανοιχτό. Τους το έδειξε και τους είπε «βλέπετε ότι είναι άδειο» και τους έδωσε τα κλειδιά. Μετά από αυτό αποχώρησε ο κ. Μπούρας από το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο έμειναν μόνο 2-3 υπάλληλοι οι οποίοι έδειξαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα γραφεία και τα άδεια δωμάτια.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το θέμα δήλωσαν έκπληκτοι από τη συμπεριφορά του.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου