Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΕΛ προς Ρώσο πρόξενο: "Θα άρουμε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας".

Το Γενικό Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης και συνομίλησε με τον Γενικό Πρόξενο κ. Αλεξέι Ποπόβ για την προοπτική των ελληνορωσικών σχέσεων και τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών.

Ο κ. Αβραμίδης, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνου Καμμένου στη Μόσχα και στις σημαντικές συναντήσεις τις οποίες πραγματοποίησε στη ρωσική πρωτεύουσα, ενώ διατύπωσε την πάγια θέση του Κινήματος για αποκατάσταση των ελληνορωσικών σχέσεων με την άρση των κυρώσεων που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση.

Τον κ. Αβραμίδη συνόδευσαν στην επίσημη αυτή συνάντηση στενοί συνεργάτες του πολιτικού γραφείου, οι οποίοι παράλληλα κατέχουν τη ρωσική υπηκοότητα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου