Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Απέλυσαν Αρχηγό της Πυροσβεστικής στις ΗΠΑ γιατί έγραψε χριστιανικό βιβλίο!!


Άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με τα λεγόμενά του, η ελευθερία του λόγου και των θρησκευτικών πιστεύω δεν μπορεί να ισχύει μόνο για τους μουσουλμάνους! 
Όταν στις ΗΠΑ που ηγούνται τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας του ισλάμ, όπως υποστηρίζουν, και οι διαστρεβλωμένες ελευθερίες επιτάσσουν την ακραία ισλαμική ρητορική ακόμα και από εδάφους της χώρας, με τον Πρόεδρο Ομπάμα να υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια την ανθρωποφαγική όρεξη του κορανίου, οι Χριστιανοί της υπερδύναμης συνθλίβονται στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας που ισχύει μόνο για τους μουσουλμάνους της χώρας.

Στην Ατλάντα των ΗΠΑ, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος απολύθηκε, γιατί υπέπεσε στο... μοιραίο λάθος να συγγράψει βιβλίο χριστιανικού περιεχομένου στην χώρα του Χουσεΐν Μπάρακ Ομπάμα και του «Δημοκρατικού» δημάρχου της πόλης. 
Την περασμένη εβδομάδα εκατοντάδες υποστηρικτές του πρώην Αρχηγού Kevin Cochran διαδήλωσαν στο Καπιτώλιο της Georgia με σκοπό την υπεράσπιση των θρησκευτικών ελευθεριών των Αμερικάνων πολιτών και την στήριξη στον πρώην Αρχηγό της Πυροσβεστικής. 
Σε αποσπάσματα του βιβλίου του, όπου αναφερόταν στις σεξουαλικές σχέσεις και τον Χριστιανισμό ο Cochran έγραψε: «Από την στιγμή που ο Θεός δημιούργησε το σεξ για αναπαραγωγή, εννούσε ότι θα αφορά μόνο άντρα και γυναίκα», ενώ ανέφερε και για όσους ζουν χωρίς τον Θεό στην ζωή τους: «Αναζητούν την σεξουαλική ικανοποίηση με πολλαπλούς συντρόφους, του ίδιου ή διαφορετικού φύλου, ερωτικές συνευρέσεις εκτός γάμου και με άλλους ποταπούς και ακατάλληλους τρόπους». 
Οι προσωπικές του απόψεις δεν αντιμετωπίστηκαν με το ίδιο ανοιχτό πνεύμα και την συγκατάβαση που θα έδειχναν σε οποιονδήποτε άλλον οι ομοφυλοφιλικές ενώσεις και οι απανταχού προοδευτικάριοι που ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς για να κινήσουν τις εναντίον του διαδικασίες. Ο Δήμαρχος της πόλης, εκλεγμένος με τους Δημοκρατικούς του Ομπάμα στην Ατλάντα, Kasim Reed, απέλυσε τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, λέγοντας ότι η απόλυσή του οφειλόταν στην απειθαρχία του και όχι τα θρησκευτικά του πιστεύω. 
Ο Cochran, πάντως, φέρεται να είχε μοιράσει αντίτυπα του βιβλίου του στο κτίριο της Πυροσβεστικής εν ώρα εργασίας. 

Ε.Μ. 
hellasforce.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου