Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές: 27 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ


Εν μέσω των διαπραγματεύσεων σε Eurogroup και Σύνοδο Κορυφής έρχεται στο φως της δημοσιότητας η πρώτη δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της εταιρείας Marc, η οποία έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να δρέπει τους καρπούς της στάσης της κυβέρνησης απέναντι στις συζητήσεις με τους εταίρους.

Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά είναι τα ακόλουθα:

ΣΥΡΙΖΑ 45,4%
ΝΔ 18,4%
ΚΚΕ 4,8%
Ανεξάρτητοι Ελληνες 4,7%
Χρυσή Αυγή 4,7%
Ποτάμι 4,6%
ΠΑΣΟΚ 2,8%
Κίνημα Παπανδρέου 2%
Ενωση Κεντρώων 1,8%
Τελεία 1,4%
Αλλο κόμμα 1,3%

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίζει εννέα μονάδες σε σχέση με το ποσοστό που έλαβε στις εθνικές εκλογές πριν από είκοσι ημέρες, ενώ η Νέα Δημοκρατία χάνει περίπου εννέα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

ΣΥΡΙΖΑ 36,34 %
ΝΔ 27,81 %
Χρυσή Αυγή 6,28 %
Ποτάμια 6,05 %
ΚΚΕ 5,47 %
Ανεξάρτητοι Ελληνες 4,75 %
ΠΑΣΟΚ 4,68 %
Κίνημα Παπανδρέου 2,46 %
Ενωση Κεντρώων 1,79 %
Τελεία 1,77 %
ΛΑΟΣ 1,03 %
Μάλιστα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 83,1% των πολιτών κρίνει θετικά ή μάλλον θετικά τις πρώτες ημέρες της κυβέρνησης με ένα 13,6% να την κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά.

Τέλος, πολύ καλή εικόνα έχει και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, αφού στο ερώτημα «πως κρίνετε τα πρώτα δείγματα γραφής του» θετικά, με «ναι και μάλλον ναι» απαντά το 82,0%, «όχι και μάλλον όχι» το 15,1% και ένα 2,9% δεν απάντησε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου