Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


Απολύτως ασφαλείς είναι οι καταθέσεις στην Ελλάδα και στις ελληνικές τράπεζες, όπως διαβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, το απόγευμα της Πέμπτης (5/2), αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
Παράλληλα, κατέστησε σαφές πως η ρευστότητα των τραπεζών είναι επίσης διασφαλισμένη, καθώς μετά τη χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η ρευστότητα που διοχετεύει η ΕΚΤ στις τράπεζες θα γίνεται μέσω του μηχανισμού ELA.
Ο κ. Στουρνάρας, αφού ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για τις τελευταίες εξελίξεις στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, σημειώνοντας ότι σήμερα επικράτησε ηρεμία στο μέτωπο των καταθέσεων των τραπεζών, διευκρίνισε επίσης ότι η απόφαση της ΕΚΤ, να μην αποδέχεται τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για την παροχή ρευστότητας από τις 11 Φεβρουαρίου, μπορεί να αρθεί στο μέλλον, όπως έγινε και στο παρελθόν, εφόσον η χώρα μας καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα ένα σημάδι ότι τίποτα δέν άλλαξε. Ή διαπλοκή συνεχίζεται καί τά πηθικάκια χειροκροτούν καί ζητωκραυγάζουν. Ενώ έπρεπε τό στουρνάρι νά δικάζεται γιά εσχάτη προδοσία, τόν φύτεψαν στήν ''τράπεζα τής Ελλάδος'' τών rothchilds καί τόν ανέχωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή