Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Δύο.. χρόνια παράταση πήρε η Γαλλία για να μειώσει το έλλειμμά της


Διετή παράταση μέχρι το 2017, πήρε η Γαλλία από την Κομισιόν για να μειώσει το έλλειμμά της στο 3% του ΑΕΠ, όπως αποφάσισε το Κολέγιο των Επιτρόπων.

Η εξήγηση που έδωσαν τόσο ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για το Ευρώ Βάλντις Ντομπρόβσκις όσο και ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί ήταν πως η Γαλλία ήταν «η πιο περίπλοκη περίπτωση» καθώς πρέπει να προωθήσει άμεσα διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα.

Ετσι, αποφασίστηκε να δοθούν τρεις επιπλέον μήνες στη Γαλλία για την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων και δύο χρόνια (μέχρι το 2017) για να φτάσει στο στόχο του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης αναφορικά με το έλλειμμα. Για το Βέλγιο και την Ιταλία η Κομισιόν εκτίμησε πως δεν χρειάζεται να τεθούν στο διορθωτικό σκέλος που διέπει τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.

Από τις χώρες μέλη της Ε.Ε., έλλειμμα πάνω από 3% έχουν η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Κροατία, η Βουλγαρία και η Πορτογαλία και η Κομισιόν θα παρακολουθεί στενά τα μέτρα που θα λάβουν οι κυβερνήσεις των συγκεκριμένων κρατών για να φτάσουν τους στόχους του Συμφώνου Σταθερότητας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου