Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Προκαλούν οι Τούρκοι με παράνομες συλλήψεις

Κύπρος: Σύλληψη ψαράδων από τους Τούρκους
Τέσσερις ψαράδες, ένας Ελληνοκύπριος 33 ετών και τρεις αλλοδαποί, πλήρωμα αιγυπτιακής καταγωγής, ενώ είχαν μεταβεί στην περιοχή του θύλακα των Κοκκίνων κοντά στην Πάφο με βάρκα για ψάρεμα τους πλησίασε άκατος του τουρκικού στρατού και τους οδήγησε στην ακτή των Κοκκίνων όπου συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές.

 Σύμφωνα με τη Κυπριακή Αστυνομία το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης.
Ελληνοκύπριοι στρατιώτες σε φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς, στην περιοχή του Παχυάμμου διαπίστωσαν ότι ένα φουσκωτό σκάφος του κατοχικού στρατού και δεύτερο μικρό σκάφος προσέγγισαν ψαρόβαρκα Ελληνοκύπριου που βρισκόταν στα ανοιχτά για ψάρεμα.
Ακολούθως οι τέσσερις ψαράδες στη βάρκα συνελήφθησαν από τις κατοχικές δυνάμεις και μεταφέρθηκαν στα κατεχόμενα, προς την περιοχή του Λιμνίτη, όπου παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα και ανακρίνονται.

http://www.briefingnews.gr/cyprus/item/138091
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου