Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Το ΔΝΤ ανησυχεί γιατί η κυβέρνηση δεν το ενημερώνει


Η έλλειψη ενημέρωσης για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας τους τελευταίους δύο μήνες προκαλεί ανησυχία στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την πορεία του ελληνικού προγράμματος.

Η πρώτη επαφή του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Πολ Τόμσεν έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο σε αναγνωριστικό επίπεδο και στο Ταμείο δηλώνουν ότι δεν έχουν ακόμη εικόνα των προτάσεων της νέας κυβέρνησης, καθώς στη συνάντηση «δεν συζητήθηκαν λεπτομερώς συγκεκριμένα θέματα πολιτικής», σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Αυτή την έλλειψη πληροφόρησης επικαλέστηκε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της ΕΚΤ να μην αποδέχεται τα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου