Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Μόνο ο ένας από τους δυο Συζύγους που Υπηρετούν στις ΕΔ θα εκτελεί υπηρεσίες;;;;

Από τις πρώτες κιόλας ώρες ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έδειξε ότι θέλει και μπορεί να «αφήσει εποχή» με το έργο του στο υπουργείο.  Μπορεί να βρήκε (σύμφωνα με δημοσιεύματα) ένα «βουνό» από εκκρεμότητες αλλά ιεραρχώντας τα θέματα σύμφωνα με τις ανάγκες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και εξαγγέλλοντας άμεσες λύσεις για τα περισσότερα από αυτά, φαίνεται να κερδίζει εξ αρχής τις εντυπώσεις και ήδη να χτίζει έναν «μύθο» γύρω από το όνομα του. Βέβαια φτάνει όλα αυτά που εξαγγέλλονται καθημερινά να υλοποιηθούν και να μη μείνουν απλά εξαγγελίες.

Ένα θέμα που βρίσκεται σε συζητήσεις αλλά δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό, είναι η πρόταση που υπάρχει στον Υπουργό, να απαλλάσσεται των 24ώρων υπηρεσιών ο ένας από τους δυο συζύγους, όταν αυτοί υπηρετούν και οι δυο στις Ένοπλες Δυνάμεις.


Καλά πληροφορημένες πηγές μας, που βρίσκονται πολύ κοντά στον κ. Πάνο Καμμένο,
μιλούν για πρόταση που βλέπει πολύ «ζεστά» το Υπουργείο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα κιόλας να υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις.


Βέβαια μέχρις στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες ως προς τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου ευεργετήματος, ούτε για τις προϋποθέσεις που πρέπει να υφίστανται προκειμένου τα ζευγάρια που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος.


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΡΓΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΑΣ. 3.000 ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΣΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ. Π.Χ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΡΓΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή