Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Σύλληψη 28χρονου στη Ρόδο για ανήθικες προτάσεις μέσω διαδικτύου σε ανήλικο


Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 28χρονος ο οποίος έκανε ανήθικες προτάσεις σε 14χρονο μέσω διαδικτύου.

Ο κατηγορούμενος στις 10 Φεβρουαρίου είχε προσεγγίσει τον έφηβο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και έκτοτε, αφού απέκτησαν διαδικτυακή φιλία, του έστελνε μηνύματα με προτάσεις που αφορούσαν ασελγείς πράξεις.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από σχετική καταγγελία από γονιό του ανηλίκου, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησε συνδυαστική έρευνα στο προφίλ του δράστη, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και συνελήφθη στην κατοικία του, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου