Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Αμερικανοί πολίτες συνελήφθησαν για κατασκοπεία στη Βενεζουέλα


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, ανακοίνωσε σήμερα συνελήφθησαν Αμερικάνοι, οι οποίοι φέρεται πως εμπλέκονται σε «δραστηριότητες κατασκοπείας» και τόνισε ότι θα απαιτείται από τους πολίτες των ΗΠΑ θεώρηση προκειμένου να ταξιδέψουν στη χώρα.

Μάλιστα επεσήμανε ότι η κυβέρνησή του θα απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα σε ορισμένους αξιωματούχους των ΗΠΑ ως απάντηση σε ένα ανάλογο μέτρο που εφάρμοσε η κυβέρνηση του προέδρου Ομπάμα.

«Ορισμένοι πολίτες των ΗΠΑ βρίσκονται υπό κράτηση για συγκεκαλυμμένες δραστηριότητες, κατασκοπεία αλλά και την απόπειρα να κερδίσουν την εύνοια ανθρώπων στις πόλεις κατά μήκος των ακτών της Βενεζουέλας», είπε, προσθέτοντας ότι ένας Αμερικανός πολίτης λατινικής καταγωγής συνελήφθη κοντά στη συνοριακή πόλη Τακίρα.

Εκπρόσωπος της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Καράκας αρνήθηκε να σχολιάσει επικαλούμενος έλλειψη οποιασδήποτε επίσημης διπλωματικής επικοινωνίας με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Βενεζουέλας παραμένουν τεταμένες για τουλάχιστον μία δεκαετία. Πρόσφατα ο Μαδούρο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι παρείχαν βοήθεια στο σχεδιασμό πραξικοπήματος, «κάτι που ο Λευκός Οίκος απέρριψε ως γελοίο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου