Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Νέο έγκλημα των ισλαμιστών στην Συρία - Αποκεφάλισαν 8 σιίτες


Ένα νέο βίντεο φρίκης έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, στο οποίο καταγράφεται μία ακόμα βάρβαρη εκτέλεση ομήρων.

Σύμφωνα με διεθνή δίκτυα τα θύματα των τζιχαντιστών είναι οκτώ σιίτες, ενώ το αποτρόπαιο γεγονός έλαβε χώρα στην συριακή επαρχία της Χάμα.


Παρότι δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του, το Associated Press αναφέρει πως δείχνει να μην είναι προϊόν επεξεργασίας, ενώ το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα επισημαίνει την αυθεντικότητά του.

Στα πλάνα καταγράφονται οι οκτώ άνδρες να φορούν πορτοκαλί στολές και να έχουν τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη τους, ενώ στο σημείο της εκτέλεσης τους καθοδηγούν νεαρά αγόρια που εικάζεται ότι είναι ανήλικα και στην πορεία τους παραδίδουν στους άνδρες του ΙΚ.

Ένα από τα αγόρια δίνει ένα μαχαίρι σε έναν από τους τρομοκράτες, ο οποίος στη συνέχεια αποκεφαλίζει τους ομήρους.

Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται πως οι Σιίτες είναι «άπιστοι», ενώ οι τζιχαντιστές απειλούν πως το σπαθί τους θα φτάσει σύντομα στους εταίρους του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Άσαντ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου