Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Απάντηση ΥΠΕΞ στην Άγκυρα για τον Καμμένο: «Υποδείξεις περί υπεθυνότητας αλλού…»

Μέγα θέμα έχει προκληθεί με την απαράδεκτη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ το οποίο ούτε λίγο ,ούτε πολύ κάνει συστάσεις στην ελληνική κυβέρνηση για να “περιορίσει” τις δραστηριότητες του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.

Ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικές με την χθεσινή ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε τα εξής:

«Ουδείς μπορεί να υποδεικνύει στην Ελλάδα τον τρόπο που θα ασκεί η ελληνική κυβέρνηση και γενικότερα το ελληνικό κράτος την εθνική κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Η Τουρκία ας κρατήσει τις υποδείξεις περί υπευθυνότητας για τον εαυτό της.
Ουδέν περαιτέρω».

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ο οποίος βρισκόταν στη Ρόδο όταν έγινε γνωστή η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ δεν έχει αντιδράσεις δημοσίως στην τουρκική αντίδραση. Η Άγκυρα δεν είδε από την πρώτη στιγμή με καλό μάτι την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου