Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αύξηση στο εμπόριο Ρωσίας-ΗΠΑ λέει με νόημα η Μόσχαδ


Οι κυρώσεις, κυρώσεις, αλλά και οι μπίζνες, μπίζνες! Την ώρα που οι ΗΠΑ ζητούν την επιβολή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας, πιέζοντας και τους Ευρωπαίους συμμάχους τους επί του προκειμένου, οι ίδιες αυξάνουν τον κύκλο εμπορικών συναλλαγών με τη Ρωσία, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής βουλής Αλεξέι Πουσκόφ.

Το 2014 οι εμπορικές συναλλαγές ΗΠΑ-Ρωσίας αυξήθηκαν, κατά 7%, είπε ο Πουσκόφ, ο οποίος, μάλιστα, επικαλέστηκε και τις δηλώσεις της εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρί Χαρφ, η οποία καλούσε τους Ευρωπαίους να σταματήσουν το εμπόριο με τη Ρωσία, μετά τη συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου, η οποία υπεγράφη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στη Μόσχα.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης είχε δηλώσει, τότε, πως όλα ανεξαιρέτως τα ευρωπαϊκά κράτη, έχουν αντιμετωπίσει τις αρνητικές επιπτώσεις των κυρώσεων κατά της Ρωσίας στις δικές τους οικονομίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου