Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

3 – 5 δισ. ευρώ από τη Μόσχα… με αγάπη – Η αποκάλυψη του Spiegel για συμφωνία «ρευστότητας» Τσίπρα – Πούτιν μέσω του αγωγού Ρωσίας – Τουρκίας

Τόση θα είναι η προκαταβολή που θα πάρει η Ελλάδα από την ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία, η οποία αναμένεται...


Τόση θα είναι η προκαταβολή που θα πάρει η Ελλάδα από την ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία, η οποία αναμένεται να υπογραφεί σύντομα, ακόμα και την ερχόμενη Τρίτη.

Η Ρωσία σχεδιάζει να καταθέσει άμεσα στην Ελλάδα μια προκαταβολή των κερδών του αγωγού φυσικού αερίου που σχεδιάζει να περάσει από την Τουρκία και την Ελλάδα, με σκοπό να διανείμει το ρωσικό αέριο στην υπόλοιπη Νότια Ευρώπη, αποκαλύπτει σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Η ενεργειακή συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί σύντομα, ακόμα και την ερχόμενη Τρίτη, αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται πηγή από την ελληνική κυβέρνηση. Η ίδια πηγή, υπολογίζει την προκαταβολή προς την Ελλάδα από 3 έως 5 δισ. δολάρια.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, σύμφωνα με το Spiegel, που επίσης αναφέρει ότι η συμμετοχή της Ελλάδας στον «τουρκικό αγωγό» (Turkish stream) θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.

Τα χρήματα από τη Ρωσία, τα οποία η Ελλάδα θα κληθεί να επιστρέψει όταν ο αγωγός τεθεί σε λειτουργία γύρω στο 2019, βάσει των υπολογισμών, θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια βαθιά ανάσα για τη χώρα, που απειλείται με χρεοκοπία, σημειώνουν αναλυτές.

Η Ευρώπη πλέον κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα»…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου