Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Το πυραυλικό σύστημα «Προμηθέας» φοβίζει το ΝΑΤΟ

Οι γεωπολιτικές κατατάξεις και σχέδια αφορούν την αλλαγή των δεδομένων, τουλάχιστον  όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ειδικά η είσοδο της Κίνας...

Οι γεωπολιτικές κατατάξεις και σχέδια αφορούν την αλλαγή των δεδομένων, τουλάχιστον  όσων γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Ειδικά η είσοδο της Κίνας και η εμφάνιση της ΕΕ, σαν μίας οντότητας αποτελούν θεμελιώδεις αλλαγές στην αρχιτεκτονική του συστήματος.  Μέσα σε αυτό το περιβάλλον η κόντρα Ρωσίας και ΗΠΑ  συνεχίζεται αμείωτη.

Η αντι-ρωσική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών, έγκειται κυρίως στους   φόβους  για την ανάπτυξη της νέας στρατιωτικής τεχνολογία της Ρωσίας», δηλώνει ο δημοσιογράφος Pepe Escobar .

Η  Αρνητική θέση της Ουάσιγκτον εξακολουθεί να στρέφεται εναντίον της Ρωσίας, αλλά οι λόγοι για αυτή την πολιτική δεν είναι αυτοί που ακούγονται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έγραψε ο δημοσιογράφος Pepe Escobar, ο οποίος  αρθρογραφεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αμυντικά σαΐτ του κόσμου το Asia Times.

Η κυβέρνηση της Γερμανίδας Καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ επιδιώκει στενότερες σχέσεις με το Πεκίνο σε μια προσπάθεια να διαταράξει την  στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ της Κίνας με την  Ρωσία, γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη μία ανώτερη ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.

«Ωστόσο, η Κίνα δεν έχει ανταποκριθεί στην νέα πολιτική χειρονομία του Βερολίνου», λέει ο Escobar, τονίζοντας ότι αυτή η «γερμανική κίνηση » δείχνει την πίεση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία στρέφεται εναντίον της Ρωσίας. Ο ίδιος τονίζει ότι, πέρα ​​από τις δηλώσεις  δυσαρέσκειας της Μέρκελ για την παράνομη δράση της  NSA, η Γερμανίδα Καγκελάριος συγκρούεται συνεχώς  με την Ουάσιγκτον σε μια σειρά από  ζητήματα, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti.

Η κόκκινη  γραμμή της  Ουάσιγκτον είναι ότι δεν μπορεί να ανεχθεί με τίποτα τις στενές ρωσο-γερμανικές εμπορικές και πολιτικές σχέσεις, καθώς απειλούν άμεσα την ηγεμονία της αυτοκρατορίας του χάους» , λέει ο Escobar.

Ταυτόχρονα, η αιτία της «υστερίας» της κυβέρνησης  του Προέδρου των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με την επιβολή των κυρώσεων, το νόμισμα και ο πόλεμος του  πετρελαίου  κατά της Ρωσίας,  αποτελούν τις κύριες  ανησυχίες της  Ουάσιγκτον σχετικά με τις προθέσεις της Μόσχας να εγκαταστήσει ένα σύστημα πυραύλων S-500 «Προμηθέας», το οποίο  τονίζει ο Escobar, απλά δεν μπορεί να το σταματήσει κανένα  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ.

«Εκτός από το γεγονός ότι τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν την  «παιδαριώδη υστερική δαιμονοποίηση» του Βλαντιμίρ Πούτιν, και αναμοχλεύουν την διεθνή κατάσταση», δηλώνει  ο συγγραφέας στην πραγματικότητα αυτή την στιγμή, καταρρέουν τα καλύτερα αμυντικά  σχέδια του αμερικανικού υπουργείου εξωτερικών και του ΝΑΤΟ.

«Η Ρωσική επιθετικότητα  είναι ένας μύθος και η στρατηγική της Μόσχας μέχρι τώρα υπήρξε εξαιρετικά αμυντική. Η  Μόσχα εν ριπή οφθαλμού θα ήθελε την  προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας με τη Δύση, αν η τελευταία αντιληφθεί πραγματικά  ποια είναι τα συμφέροντα της Ρωσίας στον τομέα της ασφάλειας,..», είπε ο ίδιος.

«Έτσι είμαστε πίσω πάλι σε ένα ιδιότυπο σχέδιο που περιλαμβάνει την  Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ρωσία και την Κίνα, οι οποίοι σε περίπτωση που ενωθούν  μεταξύ τους θα υλοποιήσουν την μεγαλύτερη ένωση χωρών  στην ιστορία της εμπορικής αγοράς.  Αυτό προσέφερε  στον Πούτιν η Γερμανία πριν από λίγα χρόνια, και ότι δεν έκανε η δύση, το έχει ήδη κάνει η Κίνα . Και τι προτείνουν οι  Αμερικάνοι νεοσυντηρητικοί , απλά πυρηνικό πόλεμο σε ευρωπαϊκό έδαφος »,  συνόψισε ο δημοσιογράφος.

Το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας νέας γενιάς S-500 «Prometheus» («Προμηθέας») θα έχει ενταχθεί πλήρως στις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) μετά από δύο χρόνια. Το 2015, έχουν ήδη ξεκινήσει οι δοκιμές του. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα αντιαεροπορικής-αντιπυραυλικής άμυνας νέας γενιάς, στο οποίο θα εφαρμοστεί η αρχή της χωριστής καταστροφής βαλλιστικών και αεροδυναμικών στόχων. Η κύρια αποστολή του είναι η αντιμετώπιση-προσβολή βαλλιστικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς στη τελική φάση της τροχιάς τους και σε ορισμένες περιπτώσεις, στο μεσαίο στάδιο της πτήσης τους. Το σύστημα αυτό , είναι σε θέση να αναχαιτίσει οποιονδήποτε εναέριο «στόχο» σε οποιοδήποτε ύψος. Από πυραύλους Κρουζ, με ταχύτητα πτήσης της τάξης των 5.500 km/h, μέχρι μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones), ακόμη και δορυφόρους του εχθρού σε χαμηλή διαστημική τροχιά. Αυτές τις δυνατότητες μαζί, δεν τις είχαν οι προηγούμενες γενιές αντιπυραυλικών συγκροτημάτων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου