Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μεταξύ 400 και ο 450 χιλ. $ τα κέρδη των Τούρκων μεταφορέων που έφεραν τους 95 λαθρομετανάστες στη Ραφήνα


Στα 380.000  με 450.000$ εκτιμώνται τα κέρδη των Τούρκων μεταφορέων που έφεραν μέχρι σχεδόν στη Ραφήνα 95 λαθρομετανάστες από τα τουρκικά παράλια διασχίζοντας ανενόχλητοι όλο το Αιγαίο.

Αυτό γιατί το ποσό που απαίτησαν από τους λαθρομετανάστες ανέρχεται μεταξύ 4000 και 6500$ ανά άτομο ή ανά οικογένεια. Οι τρεις Τούρκοι επιχειρηματίες μεταφορείς  συνελήφθηκαν μεν αλλά με 400 χιλιάρικα στην τσέπη μπορούν να αντέξουν ολίγους μήνες στις ελληνικές φυλακές.

Βέβαια τα κέρδη δεν είναι καθαρά καθώς έχει προηγηθεί το σχετικό "λάδωμα" της τουρκικής Ακτοιφυλακής και της αστυνομίας ακόμη και έτσι όμως η μεταφορά ήταν άκρως επικερδής.

Στατιστικά για τις αφίξεις λαθρομεταναστών μέσα στο Απρίλιο είναι δύσκολο να βγουν καθώς αυτές είναι τόσο συχνές που οι αρχές αδυνατούν να διατηρήσουν ένα αριθμό. Αυτός πάντως πρέπει να κινείται στις χιλιάδες όπως τον Μάρτιο που ήταν περί τις 10.000.

Τώρα ποιος είναι ο αδύνατος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συζητήσιμο: Ο Έλληνας πολίτης ο οποίος δεν έχει να δώσει ούτε τα απαραίτητα για την καθημερινή του διαβίωση ή οι λαθρομετανάστες που έχουν 4000$ να δώσουν για ένα ταξίδι;

Το σημαντικότερο όμως είναι τα μυστικά κονδύλια από Ριάντ και Ντόχα που τροφοδοτούν τα κυκλώματα των μεταφορέων «μεταναστών» με στόχο βέβαια την ραγδαία αύξηση των μουσουλμανικων πληθυσμών στην Ευρώπη και πως αυτά συνδέονται με τα εσχατολογικού τύπου σενάρια του Ισλάμ για την άφιξη του 12ου ιμάμη Al Mahdi.  Αλλά αυτά είναι «ψιλά» γράμματα. Προέχει το «ανθρωπιστικό» του ζητήματος.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Αλλού αυτά τά παραμυθάκια, υπάρχουν πολλοί ''φιλάνθρωποι'' συριζοπασόκοι πού πιστεύουν ότι δίνουν από αυτά πού δέν έχουν οί ''δύστυχοι μετανάστες'' τους. Υπάρχουν πάρα πολλά ζώα μέ ελάχιστο μυαλουδάκι πού δέχωνται αυτό τό νεοταξικό παραμύθι. Τί θά πούν? Ότι χρηματοδοτούμε τόν λαθροεποικισμό γιατί αυτός είναι ό στόχος μας γιά νά ολοκληρωθούν τά σχέδιά μας? Ποιός έχει λιγάκι μυαλό στό κεφάλι του νά σκεφτεί λογικά, ότι εάν είχαν 4-6.000 ευρώ θά ήταν εύποροι στήν πατρίδα τους? Ψιλά γράμματα! Όπως πιό ψιλά ακόμη είναι ότι ό δουλέμπορος σόρος τό παίζει παγκόσμιος ''φιλάνθρωπος'' μοιράζωντας εκατομμύρια σέ μκο, μέ σκοπό νά προστετεύουν, νά ταίζουν, νά συνηγορούν υπέρ τών λαθροεισβολέων. Κάποια ημέρα πού θά πληρώσουν τήν νύφη τά παιδιά μας πού θά είναι μειοψηφία στήν πατρίδα τους, θά μάς βρίζουν. Ψιλά γράμματα καί αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή