Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Βαλαβάνη: Ερχεται ρύθμιση για να μην κατάσχονται και στην πράξη μισθοί και συντάξεις


Μία ειδική ρύθμιση προανήγγειλε η Νάντια Βαλαβάνη, για την προστασία των μισθών και συντάξεων.

Η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αναγνώρισε πως συχνά συνέβαιναν λάθη, παρότι θεωρητικά οι συντάξεις και οι μισθοί προστατεύονταν από κατασχέσεις, έως 1.500 ευρώ. «Θα πάρουμε μέτρα για αυτό, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση από δω και στο εξής να κατάσχονται μισθοί και συντάξεις», τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Επιπλέον, η κ. Βαλαβάνη δήλωσε ότι θα ληφθούν τέτοια μέτρα ώστε «να μπορούν να δουλέψουν και οι μικρές επιχειρήσεις που τους ''πάγωναν'' όλους τους λογαριασμούς ενώ είχαν ρυθμισμένα χρέη».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου