Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα ανήκει στην ζώνη του ευρώ


Με νέα τοποθέτησή του, ο Γάλλος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, επανέλαβε πως η θέση της Ελλάδας είναι στο ευρώ, αλλά συνάμα πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης.

Όπως τόνισε την Κυριακή: «Ο χρόνος είναι λίγος και η ΕΕ πρέπει είναι προσεκτική και απαιτητική με την Ελλάδα»  
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο επίτροπος επί των οικονομικών υποθέσεων είχε παρέμβει το Σάββατο με αφορμή τις δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ του Schaeuble ο οποίος είχε αναφερθεί σε σχέση Β για την Ελλάδα που περιλαμβάνει χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ. 
Ο Moscovici είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β, ούτε Γ ούτε κανένα σχέδιο. 
Η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ και πάνω σε αυτό το σχέδιο εργάζεται η ΕΕ ώστε να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση. 
O P. Moscovici κατά καιρούς έχει κρατήσει πολύ προσεκτική θέση και στάση για την Ελλάδα ενώ ακόμη και στις περιόδους κρίσεων ήταν προσεκτικός στις δηλώσεις του. 
Όπως έχει αναφέρει εργάζεται πάνω σε ένα πλάνο να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα και να διευθετηθεί το ελληνικό πρόβλημα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου