Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Λαφαζάνης: Δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω συμβιβασμών


Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξεπουλήσει τη χώρα και το δημόσιο πλούτο, ούτε να λάβει άλλα αντιλαϊκά μέτρα τόνισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με αντιπροσωπεία του κόμματος των Γερμανών Πρασίνων.
Ο κ. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι «από την πλευρά της Ελλάδας έχουν γίνει όλα εκείνα τα αναγκαία βήματα ώστε να υπάρξει συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που θα δίνει ανάσα και διέξοδο για τη χώρα».
Aπηύθυνε δε μήνυμα προς τους δανειστές της Ελλάδας, λέγοντας ότι «Οι κυρίαρχοι κύκλοι σε Γερμανία και Ε.Ε πρέπει να αντιληφθούν ότι ο ελληνικός λαός και η εθνική οικονομία δεν αντέχουν άλλα μέτρα»
Όπως τόνισε δε μπορεί να γίνεται αφαίμαξη των αποθεμάτων της χώρας για να αποπληρώνονται οι πιστωτές.
Στην Γερμανική αντιπροσωπεία συμμετείχαν, ο Δρ Anton Hofreiter ένας εκ των δύο προέδρων της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος των «Πρασίνων/Συμμαχίας ’90»καθώς και το στέλεχος του κόμματος Philip Bohle, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, Δρ. Peter Schoof.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου