Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Αβραμόπουλος για μετανάστευση:"Χρειάζεται μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αλληλεγγύη"


Περισσότερη υπευθυνότητα και αλληλεγγύη ζήτησε με δήλωσή του ο  Επιτρόπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας  Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την είσοδό του στο έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό, υπό το φως των τελευταίων δραματικών εξελίξεων:

"Είναι ανθρώπινο καθήκον και ηθική υποχρέωση να θέσουμε τέλος στο συνεχιζόμενο δράμα των χιλιάδων ανθρώπων που διακινδυνεύουν τη ζωή τους κάθε ημέρα στη Μεσόγειο.

Σήμερα, έχουμε την έκτακτη συνάντηση Υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών μαζί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Προτίθεμαι να συζητήσω συγκεκριμένες δράσεις με τους Υπουργούς και πιστεύω ότι θα έχω την πλήρη υποστήριξη των κρατών μελών.

Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερη υπευθυνότητα και αλληλεγγύη."

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου