Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Σόιμπλε: Μία συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας


Mία ενδεχόμενη συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για την διέλευση αγωγού φυσικού αερίου από την χώρα μας δεν θα λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, εξέφρασε το Σάββατο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Είμαι ευτυχής γι' αυτό για την Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν πιστεύει πως «αυτό θα έλυνε τα προβλήματα που έχει η Ελλάδα όσον αφορά την εκπλήρωση των δεσμεύσεών της προς τους Ευρωπαίους εταίρους της».

Οι δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, αφορούν δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, το οποίο προανήγγειλε ουσιαστικά την άμεση καταβολή ποσού που ανέρχεται από 3 - 5 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ρωσία στην χώρα μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου