Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ρωσικά αεροσκάφη διέσωσαν δυτικούς πολίτες στην Υεμένη


Δύο ρωσικά αεροσκάφη απομάκρυναν περισσότερους από 300 ξένους πολίτες από την φλεγόμενη Υεμένη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες ξένων χωρών προσπαθούν να απομακρυνθούν από τη χώρα.

Τα δύο αεροσκάφη απογειώθηκαν από την πρωτεύουσα Ζάναα. Το ένα βρίσκεται ήδη στο Κάιρο. Τα ρωσικά αεροσκάφη μετέφεραν και Αμερικανούς και Βρετανούς υπηκόους. ΗΠΑ και Βρετανία ευχαρίστησαν επίσημα τη Ρωσία για τη μεταφορά των υπηκόων τους.

Αμερικανοί υπήκοοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, πάντως, για την άρνηση της αμερικανικής κυβέρνησης να αποστείλει αμερικανικά αεροσκάφη στην Υεμένη για να τους διασώσει. Το άλλο αεροσκάφος έφτασε στο Τζιμπουτί, μεταφέροντας 140 ανθρώπους.

Συνολικά διασώθηκαν 308 άτομα. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν επίσης η Κίνα, η Ινδία και το Πακιστάν. Από τους 308 διασωθέντες οι 159 είναι πολίτες της Υεμένης, 45 Ρώσοι, 18 Αμερικανοί, πέντε Βρετανοί και οι λοιποί είναι Ουκρανοί, Λευκορώσοι, Κουβανοί, Αιγύπτιοι, Σομαλοί, Ιορδανοί, Εσθονοί, Αζέροι, Ουζμπέκοι, Τουρκμένοι και άλλοι.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Tελικά πόσο καλοί άνθρωποι είναι αυτοί οι Ρώσοι!
    Την Ελλάδα βοηθούν, τους χριστιανούς υπερασπίζονται, δυτικούς πολίτες διασώζουν.
    Κρίμα που τόσα χρόνια τους αναθεματίζαμε, τους είχαμε γιά εχθρούς μας.
    Και αυτός ο Πούτιν τι υπέροχος άνθρωπος και καλός χριστιανός! Λένε ότι ήταν αρχηγός της
    ΚGB, ότι είναι ο πλουσιώτερος ηγέτης του κόσμου σήμερα.
    Μην τους πιστεύετε.
    Ελλάς - Ρωσία συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή