Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Οι ΗΠΑ χορηγούν συνεχώς οικονομική βοήθεια στο Κίεβο υπό το φόβο της κατάρρευσης


Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να δώσουν εγγυήσεις πιστώσεων στην Ουκρανία, ύψους  1 δις δολαρίων. Αυτό δήλωσε ο  Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, σε τηλεφωνική συνομιλία  του με τον ηγέτη της Ουκρανίας Petro Poroshenko, την Τρίτη 21 Απριλίου, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Ουκρανού Προέδρου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων lenta.ru.

Ο Τ. Μπάιντεν, όπως αναφέρεται από το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο πληροφορίες της ουκρανικής κυβέρνησης, προσφέρει  επίσης ανθρωπιστική βοήθεια στο Κίεβο , ύψους  17,7 εκατομμυρίων  δολαρίων , συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και του νερού. Επίσης οι αξιωματούχοι συζήτησαν και τις  απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που πρέπει να υλοποιήσει η  Ουκρανία.


Ο Ποροσένκο , με τη σειρά του, ευχαρίστησε  τον Τ. Μπάιντεν για την αποστολή στην Ουκρανία Αμερικανών πεζοναυτών , και τις  διενέργειας  κοινών στρατιωτικών  ασκήσεων . «Οι δύο πλευρές έχουν συντονίσει τις προσπάθειες τους για  την περαιτέρω δράση στον τομέα της άμυνας, ιδίως με την  παροχή πρόσθετης στήριξης της Ουκρανίας», ανακοίνωσε  η υπηρεσία Τύπου του Ουκρανού Προέδρου.

Τον Ιανουάριο του 2015, η ΗΠΑ , ανακοίνωσαν ότι οι ΗΠΑ θα παρέχουν  στην  Ουκρανία,  κρατικές εγγυήσεις για χορήγηση δανείων συνολικού ύψους δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων,  δύο φορές περισσότερο από ό, τι είχαν υποσχεθεί νωρίτερα. Η βοήθεια θα παρέχεται όμως σε συμμόρφωση των κανόνων του ΔΝΤ από την κυβέρνηση του Κιέβου , κατά τη διάρκεια των οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου