Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Επίθεση «αστραπή» του συριακού στρατού στην βόρειο-ανατολική επαρχία Νταράα

Νωρίς το πρωί 20 στις  Απρίλη 2015, ο συριακός  στρατός και  οιφιλοκυβερνητικές πολιτοφυλακές προκάλεσαν  ένα απροσδόκητο πλήγμα  στους ισλαμιστές φονιάδες...


Νωρίς το πρωί 20 στις  Απρίλη 2015, ο συριακός  στρατός και  οιφιλοκυβερνητικές πολιτοφυλακές προκάλεσαν  ένα απροσδόκητο πλήγμα  στους ισλαμιστές φονιάδες του ISIS,  καταλαμβάνοντας τα  προπύργια  τους βόρεια της   περιοχής Busra Al-Harir στην επαρχία της Deraa,  και κατά τη διάρκεια μιας  ταχείας επίθεσης με την χρήση πολλών αρμάτων μάχης,  απελευθερώνοντας πέντε τοποθεσίες: Mseyka Al-Sharq, Al-Gharbia και, Rasmi  Al -Havabi, Ashna και Ad-Dalyasa.

Ως αποτέλεσμα των μαχών ήταν η πλήρη εξολόθρευση αρκετών  μαχητών του ισλαμικού στρατού στα βορειοανατολικά της επαρχίας Deraa, σύμφωνα με την Δαμασκό .

Λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα, οι κυβερνητικές δυνάμεις  οργάνωσαν εκ νέου μια χερσαία επίθεση στην περιοχή  Busra Al-Harir. Ο στόχος ήταν πιθανότατα  η αποκοπή  της διαδρομής από την πόλη από το νότιο κομμάτι , αλλά στις μάχες αυτές μεταξύ των χωριών  Αλ-Mleyha Atash και της πόλης της Busra Al –Harir, καθηλώθηκε τελικά ο συριακός στρατός, αναφέρει ο ρωσικός τύπος .

Το πρόβλημα ήταν ότι οι  ισλαμιστές αντάρτες αφού εφοδιάστηκαν  από την Ιορδανία με σύγχρονα  αντιαρματικά συστήματα και εκτοξευτές χειροβομβίδων, επιτέθηκαν  κατά του συριακού στρατού . Σύμφωνα με πληροφορίες των ισλαμιστών κατόρθωσαν να καταστρέψουν 6 συριακά άρματα και να καταλάβουν άλλο ένα. Η πληροφορία όμως ελέγχεται λόγω του αναξιόπιστου των ισλαμιστών ανταρτών .

Κατά την διάρκεια της επίθεσης του συριακού στρατού στην περιοχή  Busra Al-Harir, σκοτώθηκαν 18 Σύροι  και περίπου 40 τραυματίσθηκαν . Αρκετοί στρατιώτες συνελήφθησαν αιχμάλωτοι. Οι ισλαμιστές είχαν επίσης σημαντικές απώλειες με 11 νεκρούς και 30 τραυματίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου