Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σπάνια κίνηση: Εστιατόριο στην Οκλαχόμα χαρίζει φαγητό σε άπορους για να μην ψάχνουν στα σκουπίδια


Σε μία συγκινητική κίνηση προέβη μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Οκλαχόμα που δεν άντεχε να βλέπει τους συνανθρώπους της να σκαλίζουν τα σκουπίδια του μαγαζιού ψάχνοντας για περισσευούμενο φαγητό.

Περίπου 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι άστεγοι, ενώ μόνο το 2013, περίπου 49,1 εκατομμύρια Αμερικανοί ζούσαν σε επισιτιστική ανασφάλεια. Η πρόσβαση σε τροφή και στέγη αποτελούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, όμως τόσο πολλοί άνθρωποι στερούνται τις βασικές τους ανάγκες. Ευτυχώς, υπάρχουν συνάνθρωποι τους, όπως η Ασλεϊ Τζίρον, που νοιάζονται και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, κάνοντας τον κόσμο μας καλύτερο.

Η Ασλεϊ Τζίρον, είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου P.B. Jams στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ. Επειδή συχνά έβλεπε σκισμένες τις σακούλες των σκουπιδιών σαν κάποιος να έψαχνε να φάει από αυτές, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Αντί να κλειδώσει τους σκουπιδοτενεκέδες όπως κάνουν πολλοί, έκανε κάτι πιο ανθρώπινο, ανάρτησε μία αφίσα στο τζάμι του εστιατορίου: «Προς το άτομο που ψάχνει τα σκουπίδια μας για το επόμενο γεύμα του. Είσαι άνθρωπος και σου αξίζει κάτι περισσότερο από ένα γεύμα από τα σκουπίδια. Σε παρακαλώ, έλα μέσα στο μαγαζί για μπέργκερ, φρέσκα λαχανικά και καθαρό νερό, εντελώς δωρεάν. Δε θα σας κάνουμε καμία ερώτηση. Η φίλη σας η ιδιοκτήτρια»

Όπως δήλωσε η ίδια, δεν πρόκειται να βγάλει την ανακοίνωση αν δεν έρθει ο μυστηριώδης επισκέπτης μέσα να φάει: «Νομίζω ότι όλοι έχουμε βρεθεί σε μία θέση που χρειαζόμαστε βοήθεια και πρέπει απλά να απλώσουμε το χέρι και να τη ζητήσουμε» .

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου