Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Γλέζος: Ξεκινά περιοδεία σε γερμανικές πόλεις για να ενημερώσει για τις αποζημιώσεις


Περιοδεία ενημέρωσης με θέμα τις Γερμανικές οφειλές, θα πραγματοποίησει το επόμενο διάστημα στην Γερμανία ο Μανώλης Γλέζος.

Στόχος του κ. Γλέζου είναι να ενημερώσει κατ' αρχήν και εν συνεχεία να ευαισθητοποιήσει την γερμανική κοινή γνώμη για τα αιτήματα της Ελλάδας, σε σχέση με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Το πρόγραμμα των ομιλιών του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει αρκετές πόλεις και η περιοδεία θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα από τέλη Απριλίου μέχρι τέλη Μαΐου.

Απρίλιος

Πέμπτη 23/4 στο Hanau
Παρασκευή 24/4 Φρανκφούρτη
Μάιος

Παρασκευή 1/5 Αμβούργο (σε εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά)
Σάββατο 2/5 Αμβούργο
Τρίτη 5/5 Βερολίνο
Πέμπτη 7/5 Βερολίνο
Παρασκευή 8/5 Βερολίνο
Σάββατο 9/5 Βερολίνο
Παρασκευή 22/5 Καρλσρούη

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου