Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ!


Σφοδρή επίθεση σε δανειστές και στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά μας»
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι εάν ερπιβλξηθεί η άποψη του Σόιμπλε δεν υπάρχει λύση:
«Ο κύριος Σόιμπλε με ένα 3% που κατέχει στην παγκόσμια οικονομία έχει κάνει την προσωπική του επιλογή να βλέπει σαν δικό του μαγαζί την Ευρώπη. Εν επιβληθεί η άποψη του κ. Σόιμπλε δεν υπάρχει λύση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ανεξάρτητη ένωση κρατών και όχι μία ένωση που την διατάζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι δανειστές έχουν θέσει βέτο τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη:
«Δεν θέλουν τον κύριο Βαρουφάκη, πριν λίγο καιρό δεν θέλανε εμένα στην κυβέρνηση ως εταίρο. Δεν είναι δυνατόν να επεμβαίνουν στα εσωτερικά μας με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό είναι απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό» και συμπλήρωσε : «Στην Μεσόγειο η Ελλάδα μιλά με όλους στα ίσια».
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. υπενθύμισε τη σημασία της δήλωσης που έκανε πρόσφατα η Μέρκελ ότι η Ελλάδα με αυτή την έκρηξη στην Ανατολική Μεσόγειο θα πρέπει να είναι η χώρα της σταθερότητας για την Ευρώπη. «Αυτή η δήλωση έχει την δική της γεωπολιτική διάσταση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε κατά των Ευρωπαίων και για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού λέγοντας πως «αν η ΕΕ που γνώριζε ότι υπάρχουν 3,5 εκατομμύρια μετανάστες έτοιμοι να έρθουν στην Ελλάδα, είχε φροντίσει να χρηματοδοτηθεί η Ελλάδα και να υπάρχουν οι απαραίτητοι μηχανισμοί, θα ήταν πολύ πιο απλά πράγματα».
Παράλληλα τόνισε ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του για τους τζιχαντιστές λέγοντας: «Θέλησαν να παραποιήσουν την δήλωση. Το μεταναστευτικό δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα. Θέλανε την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων, αυτό ακριβώς που έκαναν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Να τους βάζουμε όλους σε ένα στρατόπεδο και μετά να κόψουν το λαιμό τους».
Ο κ. Καμμένος ήταν ξεκάθαρος και στο θέμα των πρόωρων εκλογών λέγοντας ότι στην παρούσα φάση δεν θα ήταν χρήσιμη μια προσφυγή στις κάλπες.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έστειλε για άλλη μια φορά μήνυμα στους εταίρους μας και συγκεκριμένα στα τεχνικά κλιμάκια λέγοντας: «Να το ξεχάσουν πως τα τεχνικά κλιμάκια θα κάνουν βόλτες στα υπουργεία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου