Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Βαρουφάκης προς Κ.Λαγκάρντ: "Η ΕΚΤ να μη συμπεριφέρεται εχθρικά στην Ελλάδα"


Σε αντιπαράθεση ήρθαν την περασμένη εβδομάδα η Κριστίν Λαγκάρντ με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, όταν η επικεφαλής του ΔΝΤ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη καθώς και στις επιπτώσεις τις.

Η κυρία Λαγκάρντ αναφέρθηκε στο Grexit την Πέμπτη, μιλώντας στο CNBC, ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις μετά την ομιλία της στο Atlantic Council η διευθύντρια του Ταμείου δήλωσε ότι η δανειακή δόση της Ελλάδας έφτασε στα ταμεία του ΔΝΤ.

Μιλώντας για το Grexit, στράφηκε προς τον Γιάννη Βαρουφάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα είναι καταστροφή για τον ελληνικό λαό η έξοδος από την Ευρωζώνη. Θα είναι ολέθριο λάθος αν το επιτρέψετε ή το επιδιώξετε». Και συνέχισε επισημαίνοντας: «Εμείς οι υπόλοιποι θεσμοί είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, αλλά οι Έλληνες θα βιώσουν φρικτές καταστάσεις».

Η κυρία Λαγκάρντ έλαβε την απάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος τόνισε: «Δεν θα είναι αναίμακτη η κατάσταση για κανέναν – συμπεριλαμβανομένων του ΔΝΤ, της Ευρώπης και της ΕΚΤ – εάν αυτό συμβεί. Βοηθήστε να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις και περάστε το μήνυμα στην ΕΚΤ να μη συμπεριφέρεται εχθρικά στην Ελλάδα και να σταματήσει την ασφυξία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου