Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Νταβούτογλου προς ΕΕ: Αφού κάνατε κι εσείς γενοκτονίες…


Στην αντεπίθεση πέρασε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, επιτιθέμενος κατά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά την απόφασή του να αναγνωρίσει την σφαγή των Αρμενίων ως γενοκτονία. Ο Νταβούτογλου είπε πως η Δύση ευθύνεται για τις γενοκτονίες των Αφρικανών, των Αβοριγίνων και των Ινδιάνων της Αμερικής.

«Είπα στον Σουλτς πως αν ανοίξουμε τα βιβλία της ευρωπαϊκής Ιστορίας, τι έχουν πράξει οι Ευρωπαίοι στην Ασία, την Αφρική; Τι συνέβη στους γηγενείς; Που είναι οι Αβοριγίνες; Που είναι οι Ινδιάνοι; Που είναι πολλές αφρικανικές φυλές; Εμείς δεν είχαμε ποτέ γκέτο. Τα γκέτο είναι ευρωπαϊκή ανακάλυψη. Πρώτα υπήρξε η διάκριση και μετά η γενοκτονία», είπε.

Η Τουρκία αρνείται να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων και αντιδρά έντονα σε κάθε απόφαση, από όπου και αν προέρχεται, που χαρακτηρίζει την σφαγή ως γενοκτονία. Ο Νταβούτογλου χαρακτήρισε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ρατσιστικό, αντιτουρκικό και ισλαμοφοβικό.

Φυσικά στις παρατηρήσεις του για την τύχη των γηγενών κατοίκων όπου εγκαταστάθηκαν Ευρωπαίοι άποικοι, ο Νταβούτογλου έχει, κατά βάση, δίκιο. Αλλά το να λέει πως οι Τούρκοι δεν έχουν διαπράξει γενοκτονίες είναι, επιεικώς, απαράδεκτο, όπως και όταν μιλά για γκέτο και διακρίσεις.

Δηλαδή οι «ραγιάδες» δεν ήταν σε λίγο καλύτερη από τα ζώα θέση στην Οθωμανική αυτοκρατορία; Το Παιδομάζωμα πώς να το ονομάζαμε άραγε; Οι βίαιοι εξισλαμισμοί, οι σφαγές, οι αρπαγές, κατά των μη μουσουλμάνων τι ακριβώς συνιστούν Αχμέτ Νταβούτογλου;

Οι Ευρωπαίοι πράγματι διέπραξαν γενοκτονίες, εκούσιες ή ακούσιες, αλλά και οι Τούρκοι δεν υστέρησαν καθόλου, αγαπητέ Αχμέτ. Αντιθέτως διέπρεψαν. Οπότε, όταν λοιπόν μιλάς για ιστορία καλό είναι να προσέχεις τι λες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου