Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ….

\
Το Ισραήλ πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής μια σειρά από αεροπορικές επιδρομές κατά θέσεων του συριακού στρατού και της Hezbollah στην ορεινή περιοχή του Qalamoun που βρίσκεται μεταξύ Λιβάνου και Συρίας μεταφέρουν λιβανέζικα και ισραηλινά μέσα αλλά και το al-Jazeera.

Το παναραβικό κανάλι αναφέρει ότι η ισραηλινή πολεμική αεροπορία έπληξε στόχους στην περιοχή Katifa και πλησίον των περιοχών Yabroud και Kara (στα περίχωρα της Δαμασκού).Τα χτυπήματα στόχευσαν τις ταξιαρχίες  155 και 65 εξειδικευμένες σε στρατηγικά όπλα και βαλιστικούς πυραύλους σύμφωνα με το al-Jazeera.Το LBCI αναφέρει ότι η Hezbollah είχε αποθηκεύσει ένα μέρος των πυραύλων της στις ζώνες αυτές που στοχοποιήθηκαν από την ισραηλινή αεροπορία.Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι οι ισραηλινές αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση.Το Ισραήλ από την αρχή του συριακού πολέμου έχει πραγματοποιήσει και άλλες αεροπορικές επιδρομές επίς υριακού εδάφους. (OLJ25/04/2015) 
Και η ισραηλινή haaretz αναφέρει την πληροφορία που διακινεί το  Al Jazeera ότι η ισραηλινή αεροπορία έπληξε βάσεις του συριακού στρατού με το σκεπτικό ότι εκεί υπήρχε στοκ από πυραύλους της Χεζμπολλά. 
Ο τ.αρχηγός της συριακής αντιπολίτευσης Hadi al-Bahra στο tweeter σημειώνει ότι υπήρξαν αναφορές για επιθέσεις στην 92η ταξιαρχία αλλά και στις μονάδες 155η και 65 και προσθέτει ότι η 155 ευθύνεται για εκτόξευση πυραύλων  Scud-B και Scud.« Ο μαχητής της συριακής αντιπολίτευσης Abu al-Hada al-Hemsi έγραψε στο Facebook ότι «δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν στο συνοικισμό al-Qutayfah κοντά στο Kalamoon, που προέρχονταν από  τις αποθήκες πυρομαχικών του 92ου τάγματος.Από τη φύση των εκρήξεων είναι φανερό ότι προήλθαν  από ισραηλινά αεροσκάφη. « 
Σύμφωνα με το Al Arabiya οι επιθέσεις της Παρασκευής διαδέχθηκαν μια άλλη επίθεση την Τετάρτη που στόχευε ένα κονβόι όπλων της Hezbollah. Στην επίθεση αυτή σκοτώθηκε τουλάχιστον ένα άτομο. 
Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει όλα αυτά δηλώνοντας ότι δεν σχολιάζει ξένες ανφορές. 
Το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού και το Υπ.Άμυνας επίσης αρνήθηκαν να σχολιάσουν.Η Hezbollah και η συριακή κυβέρνηση δεν σχολίασαν ομοίως. (haaretzn 25/4/15) 

dimpenews.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου