Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Γεωργιάδης στο Bloomberg: Τα λεφτά μου τα έχω στην Ελλάδα


Συνέντευξη στο Bloomberg παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι τα λεφτά του τα έχει στην Ελλάδα και εξαπολύοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική του. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τη δύναμη για να κάνει κάθε τι να μας κρατήσει στην Ευρωζώνη» είπε ο βουλευτής της NΔ, υπογραμμίζοντας πως το πρόγραμμα που ακολουθούσε η Ελλάδα ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού της οικονομίας και της προόδου. Την ίδια ώρα κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι αντέστρεψε την πορεία ανάκαμψης και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να βρει την πολιτική δύναμη για να κλείσει ακόμα και σήμερα τη συμφωνία».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για εσωτερικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά καθιστά προβληματική τη διαπραγμάτευση, υπολογίζοντας ο ίδιος 30 με 40 βουλευτές της πλειοψηφίας που δεν θα ψήφιζαν έναν συμβιβασμό στην κατεύθυνση Βαρουφάκη.

Δηλώνοντας αρχικά ότι δεν θα απαντήσει στην ερώτηση για το εάν έχει αποσύρει τα χρήματα του απ' τις ελληνικές τράπεζες ή τα έχει βγάλει στο εξωτερικό γιατί είναι «προσωπική» και ο ίδιος είναι πολιτικός που θα δώσει μηνύματα στον κόσμο, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Θα πω μόνο πως καταλαβαίνω τον κόσμο που αποσύρει τα λεφτά του. Εάν φοβάσαι για τις τράπεζες, είσαι ελεύθερος να αποσύρεις τα λεφτά σου και να τα κάνεις ό,τι θέλεις. Απ' την άλλη βέβαια οι Έλληνες πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας γιατί εδώ ζούμε, εδώ είναι η πατρίδα μας». 

Στις πιεστικές ερωτήσεις των παρουσιαστών του Bloomberg για το εν λόγω θέμα, ο βουλευτής της ΝΔ αρκέστηκε να δηλώσει: «Τα λεφτά μου τα έχω στην Ελλάδα».

Τέλος, ο κ.Γεωργιάδης είπε για τον πρωθυπουργό «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι Πρόεδρος ενός νεοκομουνιστικού κόμματος μόνο, αλλά πρωθυπουργός της χώρας. Μπορεί να βρει τη λύση και να υπάρξει συμφωνία, αλλά δε νομίζω πως έχει την πολιτική δύναμη να το κάνει» και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ θα κέρδιζε τις εκλογές εάν αυτές διεξάγονταν με το ερώτημα «ΣΥΡΙΖΑ και δραχμή» ή «ΝΔ και ευρώ».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου