Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Νέα μαχητικά αεροσκάφη F-35 θα παραδώσει η Ουάσινγκτον στο Ισραήλ το 2016


Εντός του επόμενου έτους η Ουάσινγκτον θα παραδώσει στο Ισραήλ νέα μαχητικά αεροσκάφη, F-35, με σκοπό η χώρα να διατηρήσει το πλεονέκτημά της στρατιωτικής της ισχύος στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με εξαγγελίες του αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζο Μπάιντεν.

Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση για την ημέρα της ανεξαρτησίας του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον, ο Μπάιντεν χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους «τον καλύτερο που διαθέτουμε», γεγονός που «θα καταστήσει το Ισραήλ τη μόνη χώρα στη Μέση Ανατολή η οποία θα διαθέτει αυτό το αεροσκάφος πέμπτης γενεάς».

Διαβεβαιώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να εγγυώνται πως το Ισραήλ θα διατηρήσει το «ποιοτικό πλεονέκτημα» σε ό,τι αφορά τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, δήλωσε ο Μπάιντεν στο φιλοϊσραηλινό ακροατήριό του ενώ διευκρίνισε πως η παράδοση του στρατιωτικού εξοπλισμού θα γίνει μέσα στο 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου