Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Κλείδωσε» οριστικά πώληση των ρωσικών S-400 στους Κινέζους


Η Κίνα θα είναι ο πρώτος διεθνής αγοραστής των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων μακρού βεληνεκούς, τύπου S-400 Triumph. Σχετικό συμβόλαιο υπεγράφη μεταξύ της Κίνας και της ρωσικής Rosoboronexport.

«Η Κίνα πράγματι είναι ο πρώτος αγοραστής του ρωσικού προηγμένου αντιαεροπορικού συστήματος. Η αγορά αυτή υπογραμμίζει την στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Rosoboronexport, Ανατόλι Ισαΐκιν, ο οποίος είπε επίσης πως και άλλες χώρες ενδιαφέρονται να αγοράσουν το εν λόγω σύστημα.

«Ωστόσο προηγούνται οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Παρά την επέκταση των γραμμών παραγωγής μας είναι δύσκολο να παραδώσουμε τα συστήματα αυτά και άλλες χώρες. Η Κίνα όμως είναι ο πρώτος αγοραστής», είπε.

Πρόσθεσε επίσης, ότι η Ρωσία, παραδίδοντας τους πυραύλους στην Κίνα, εξυπηρετεί και τα δικά της συμφέροντα. Αυτή τη στιγμή η Ρωσία διαθέτει εννέα αντιαεροπορικά συγκροτήματα εξοπλισμένα με S-400.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου