Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Spiegel: Ο Βαρουφάκης είναι στον κόσμο του, είναι ο μόνος αισιόδοξος για συμφωνία


Επικαλούμενο τις βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν στο Eurogroup εναντίον του, υποστηρίζει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι στον κόσμο του, επειδή είναι αισιόδοξος για συμφωνία.

Οπως αναφέρει το Spiegel, οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ξεκαθάρισαν στον Γιάνη Βαρουφάκη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τμηματική συμφωνία ή εκταμίευση της δόσης, αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του ισχύοντος προγράμματος από την τρόικα.
Αναφέρει επίσης ότι ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης, μετά το Eurogroup μιλώντας στους δημοσιογράφους εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας.

Για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Ελληνας υπουργός είναι προφανώς ο μοναδικός που πιστεύει κάτι τέτοιο, διότι υπόλοιποι ομόλογοί του στην Ευρωζώνη, έχουν ζητήσει από την Ελλάδα να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της.


Τζ. Γκάλμπραιηθ: Οταν πηγαίναμε με το Γιάνη 2 τα χαράματα για φαγητό

Το Spiegel, όμως, φιλοξενεί και μια θετική γνώμη για τον Ελληνα ΥΠΟΙΚ, μια συνέντευξη του φίλου του Γιάνη Βαρουφάκη, Τζέιμς Γκάλμπραίηθ. Ο γιος του Τζον Κένεθ Γκάλμπραίηθ, είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Ωστιν στο Τέξας, όπου δίδασκε την θεωρία των παιγνίων ο Γιάνης Βαρουφάκης ως επισκέπτης καθηγητής.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό, ο Γκάλμπραίηθ αποθεώνει τον φίλο και συνάδελφό του, σημερινό υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας.

«Κανείς δεν έχει δουλέψει τόσο σκληρά όσο ο Γιάνης σ' αυτή την κρίση» λέει.

Θυμάται μάλιστα πως όταν δούλευε μαζί του στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες, συχνά πήγαιναν να βάλουν την πρώτη μπουκιά στο στόμα τους, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. «Μετά συνεχίζαμε ως τις 5 τα χαράματα πάνω στα έγγραφα της διαπραγμάτευσης» λέει.

Ο γνωστός οικονομολόγος καταλήγει: «Οι φήμες ότι ο Βαρουφάκης δουλεύει λίγο, είναι απλώς μέρος της <δημόσιας εκτέλεσης> του χαρακτήρα του».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου