Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Προβλήματα στη Λέσβο από τους λαθρομετανάστες: Περισσότερα από 1000 άτομα σε 3 μόνο ημέρες


Χάος βασιλεύει στην Λέσβο από την αθρόα άφιξη λαθρομεταναστών οι οποίοι καταφθάνουν στη χώρα χωρίς καμιά δυσκολία αφού κάθε αποτρεπτικός και μηχανισμός πρόληψης παράνομης εισόδου έχει σταματήσει να υφίσταται.

Το ΛΣ και η Αστυνομία δρουν πλέον ως «υπάλληλοι» των κυκλωμάτων (που θησαυρίζουν) της τουρκικής μαφίας της Ακτοφυλακής και της Αστυνομίας καθώς δέχονται τηλεφωνήματα είτε στον διεθνή αριθμό 112 είτε απευθείας όπου με περίσσιο θράσος απαιτούν από τις αρχές την περισυλλογή των λαθρομεταναστών  από τα πλοιάρια στα οποία επιβαίνουν.

Η πόλη της Μυτιλήνης παρουσιάζει εικόνες τριτοκοσμικής πόλης στο λιμάνι της, με τους λαθρομετανάστες να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, τις πλατείες και τους γύρω χώρους.

Έντονα παράπονα εκφράζονται από του καταστηματάρχες της πόλης, οι οποίοι βλέπουν τους λαθρομετανάστες  να κοιμούνται καταγής, μπροστά από τα μαγαζιά τους.

Οι  ξένοι επισκέπτες που καταφθάνουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, τα πρώτα αξιοθέατα που αντικρίζουν, είναι απλωμένα ρούχα από μπουγάδες, και λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη σε όλους σχεδόν τους χώρους του τελωνείου, ακόμα και των κατασχεμένων αυτοκινήτων.

Φυσικά απαίτηση των κατοίκων είναι η δημιουργία χώρων μακριά από τα βλέμματα των τουριστών, μη θιγεί ο τουρισμός βέβαια και  στη συνέχεια η μετακίνησή τους στο περίφημο «εσωτερικό» της χώρας δηλαδή στη μεγαλύτερη «ανοικτή δομή φιλοξενίας» της χώρας την Αθήνα.

Το θέμα είναι ότι μια ολόκληρη κυβέρνηση για λόγους που έχουν να κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής, δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτή την κατάσταση η οποία τους επόμενους μήνες θα ξεπεράσει κάθε όριο.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ''έξυπνα'' παιδάκια έχει ή Μυτιλήνη! Νά έρθουν στήν Αθήνα οί πολυαγαπημένοι σας λαθροεισβολείς γιά νά μήν σάς χαλάνε τήν πελατεία καί τόν τουρισμό. Βρέ άι στό διάολο συριζοπασόκοι γκασμάδες.......νά μείνουν όλοι εκεί νά σάς κολλήσουν χολέρα. Εσείς είστε φιλάνθρωποι καί δέν κάνετε ούτε μία διαμαρτυρία γιά τό χάλι τού εποικισμού. Εσεις ψηφίζατε βρωμοπασόκους τόσα χρόνια καί τώρα συριζοπασόκ πού είναι όλοι τους λαθρολάγνοι. Εσείς τούς ταίζεται εκεί στό λιμάνι. Εσείς νά τούς φάτε στήν μούρη καί νά βγάλετε τόν σκασμό αφού τούς αγαπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή