Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

2 ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 8 ΓΑΛΛΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Σύμφωνα με το κέντρο επιτήρησης τζιχαντιστών SITE, 2 γάλλοι που προστέθηκαν στις τάξεις του Ισλαμικού κράτους έκαναν επιθέσεις αυτοκτονίας και σκοτώθηκαν ως καμικάζι στο Ιράκ κοντά στην πόλη Haditha. Η τρομοκρατική διεθνής οργάνωση δεν διευκρίνισε την ημερομηνία αυτών των επιθέσεων. Οι 2 γάλλοι έκαναν επιθέσεις αυτοκτονίας εννατίον στρατοπέδων σουνιτικών και σιτικών πολιτοφυλακών στο Δυτικό Ιράκ επιεβεβίωσε την Παρασκευή το Κέντρο SITE αναφέροντας ότι οι επιθέσεις αυτές δικδικήθηκαν από την ISIS.

Η οργάνωση αναφέρει ότι 2 άνδρες της » […]εξαπέλυσαν μια επίθεση με 2 φορτηγά γεμάτα εκρηκτικά » και «δεκάδες εχθροί σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν».Cσαδθηδηθδηθδ
«Ο αδερφός Abou Maryam al-Firansi χτύπησε μια στρατιωτική περιοχή» και ο  «Abou Abdoul Aziz al-Firansi (…)ακολούθησε με ένα δεύτερο καμιόνι και επιτέθηκε σε σταρτόπεδο αποστατών «, αναφέρει το μήνυμα της οργάνωσης σύμφωνα με το SITE που δίνει και τις φωτογραφίες των 2 τρομοκρατών.
Στις 3 Μαίου πηγή προσκείμενη στην αντιτρομοκρατική της Γαλλίας ανέφερε ότι περισσότεροι από 100 γάλλοι σκοτώθηκαν σε Συρία και Ιράκ κάνοντας τζιχάντ. Σύμφωνα μ ετην ίδια πηγή περισσότεροι από 800 με καταγωγή από Γαλλία κάνουν τζιχάντ στις 2 αυτές χώρες. Ενώ 450 είναι ακόμη εκεί  και  περί τους 260 εγκατέλειψαν τις 2 αυτές περιοχές.
Πρόσθεσε ότι 1 600 γάλλοι ενέχονται στα τζιχαντιστικά δίκτυα. (France 24  23/05/2015)
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ 8 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ

Ένας 8ος  γάλλος νεαρός τζιχαντιστής από την γαλλική πόλη Lunel του νομού Hérault, που έφυγε για να κάνει τζιχάντ στη Συρία σκοτώθηκε εκεί σύμφωνα με πληροφορίες.
Είναι ο 24χρονος γάλλος Ahmed, ο οποίος είχε σοβαρά τραυματιστεί στις μάχες κατά του συριακού στρατού ενώ άλλοι 3 ακόμη σύντροφοί του τζιχαντιστές όλοι από το Lunel σκοτώθηκαν στη Συρία.
Αδιευκρίνιστες είναι προς το παρόν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του αν δηλαδή κατέληξε στα τράύματα του από αυτόν τον παλαιότερο τραυματισμό ή είναι νακρός σε κάποιον βομβαρδισμό των θέσεων των τζιχαντιστών από το συριακό στρατό.
Σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες έφθασε στη Συρία μέσω Ιταλίας και από εκεί στην Τουρκία το 2013 συνοδεία 2 ακόμη φίλων του. Ο νέος τζιχαντιστής νοίκιασε μια BMW με την πιστωτική κάρτα ενός άλλου.Caσαθγσαθσαγθ
Είκοσι περίπου άτομα που κατάγονται από το γαλλικό Lunel κάποιοι από αυτούς με τις συντρόφους τους έφυγαν για να πάνε στη Συρία  από το 2013.
Επτά από αυτούς σκοτώθηκαν έκτοτε στις μάχες και τους βομβαρδισμούς και ένας τελευταίος ως καμικάζι στο Ιράκ.
Ο πατέρας ενός από αυτούς τους νέους ενός 23χρονου κατέθεσε μήνυση τον Μάρτη στην εισαγγελία της γαλλικής πόλης του νότου στα Πυρηναία Montpellier για για υποκίνηση στη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών. (itele.fr 20/5/15)
Η Γαλλία παραμένει στην κορυφή των ευρωπαικών χωρών ως προς την εξαγωγή τρομοκρατών τζιχαντιστών προς Συρία και Ιράκ.

http://www.dimpenews.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου