Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Πρώην επικεφαλής Τμήματος Πληροφοριών του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου: Η ΜΙΤ στέλνει όπλα στις ομάδες των τζιχαντιστών


Ο πρώην επικεφαλής Τμήματος Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου Στρατού και αντιπρόεδρος του κόμματος Βατάν  απόστρατος Ισμαήλ Χακκι Πεκίν, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Ζαμάν, έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με τις Τ.Ε.Δ. και την ΜΙΤ. Ο Πεκίν είπε πως οι ΤΕΔ από τον Ψυχρό Πόλεμο ως τώρα πέραν των αγορών υλικού  δεν είχε κάνει άλλη δουλειά και ότι τώρα οι αξιωματούχοι των Τ.Ε.Δ. αντί να ασχολούνται με τον εκσυγχρονισμό του στρατού, ασχολούνται με τα θέματα της χώρας και με την πολιτική.

…………
Ο Πεκίν είπε πως ¨Μέσω της ΜΙΤ εξάγουμε τρομοκρατία σε γειτονική χώρα¨ και ότι η ΜΙΤ κάνοντας το αυτό χρησιμοποιεί μισθοφόρους. Στο σχετικό σημείο του ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής :
Οι Τ.Ε.Δ. για πολλά χρόνια με τον αντιτρομοκρατικό αγώνα ήταν ο βασικός παίκτης στο κουρδικό θέμα. Αλλά στην ειρηνευτική διαδικασία και στην συριακή κρίση αφέθηκε εκτός ; Για ποιο λόγο αυτοί οι ζωτικοί φάκελοι είναι στην ΜΙΤ ;    
Ναι δυστυχώς. Αυτό δεν είναι κανονικό. ΟΙ δουλειές που κάνει η ΜΙΤ είναι σαφείς. Η ΜΙΤ δεν μπορεί να διοικήσει μια επιχείρηση στην Συρία. Μέσω της ΜΙΤ εξάγουμε τρομοκρατία σε γειτονική χώρα. Και μάλιστα η ΜΙΤ το κάνει αυτό χρησιμοποιώντας μισθοφόρους. Τώρα το που θα βρεθούν αύριο-μεθαύριο αυτά τα όπλα είναι ασαφές.

Η ΜΙΤ στέλνει όπλα στην συριακή αντιπολίτευση ;
Τμήμα του οπλισμού της αντιπολίτευσης πάει εκεί μέσω της ΜΙΤ. Η ΜΙΤ στέλνει όπλα στις ομάδες των τζιχαντιστών. Υπάρχουν εικονικές εταιρίες που ιδρύθηκαν μέσω του Κατάρ. Μέσω αυτών μεταφέρονται μισθοφόροι στο ISIS και στην Ελ Νούσρα. Είναι ανάγκη αυτές οι εταιρίες να εντοπιστούν στην Τουρκία…. Για παράδειγμα υπάρχει ένας απόστρατος ταξίαρχος που έχει ιδρύσει μια εταιρία που στέλνει μισθοφόρους στην Συρία. Και δουλεύει εξ ονόματος της ΜΙΤ, αλλιώς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει… Η κυβέρνηση θα έπρεπε να το αποτρέπει αυτό αλλά… Και η ΜΙΤ αυτά πρέπει να τα παρακολουθεί. Αλλά είδατε τι συνέβη σε βάρος των εισαγγελέων που αποκάλυψαν την μεταφορά με τα φορτηγά TIR….
Αυτή η τόσο μεγάλη προσέγγιση της ΜΙΤ προς την εξουσία δεν αποτελεί ρίσκο για την ασφάλεια της χώρας ;
Φυσικά και αποτελεί ρίσκο. Διότι ο διοικητής της ΜΙΤ έχει καταστεί ένα είδος ειδικού απεσταλμένου που χρησιμοποιείται από την εξουσία. Αυτό είναι λάθος. Διότι η ΜΙΤ δεν ανήκει στην κυβέρνηση, αλλά είναι η μονάδα πληροφοριών της χώρας. Παρόλα αυτά η συνεργασία ανάμεσα στην ΜΙΤ και στις Τ.Ε.Δ. συνεχίζεται. Ο διοικητής της ΜΙΤ και ο επικεφαλής Πληροφοριών του Επιτελείου εργάζονται πολύ στενά.
……………
Εφ. Ταράφ 20/5/2015

http://tourkikanea.gr/2015/05/mit-48/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου