Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τον Ιούνιο αρχίζει η κατασκευή του νέου ρωσικού αγωγού


Το Bloomberg μεταδίδει ότι η Gazprom ανανέωσε συμφωνία με την μεγαλύτερη εργολαβική εταιρεία της Ιταλίας στον χώρο της ενέργειας Saipem για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου μέσω της Μαύρης Θάλασσας, η οποία είχε διακοπεί μετά την ματαίωση του αγωγού South Stream πέρυσι.

Όπως επεσήμανε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Gazprom, Oleg Aksyutin, η Saipem, θα ξεκινήσει την κατασκευή του νέου αγωγού τον επόμενο μήνα, καθώς αλλάζουν τα συμβόλαια που αφορούν στην κατασκευή και στην τροφοδότηση σωλήνων.

Η Saipem, που ελέγχεται από την ιταλική ΕΝΙ, είχε συνάψει δύο συμβόλαια 2,4 δις ευρώ, για τον αγωγό South Stream. Σύμφωνα με τον Oleg Aksyutin, Gazprom και Saipem βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τους όρους των συμβολαίων, ενώ η προηγούμενη συμφωνία βρίσκεται ακόμη σε ισχύ.

Ο Oleg Aksyutin δήλωσε επίσης ότι η κατασκευή της πρώτης διασύνδεσης του νέου αγωγού θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου