Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Το ‘ισλαμικό κράτος’ κατέλαβε τον αρχαιολογικό χώρο της Παλμύρας


Οι εξτρεμιστές του ‘ισλαμικού κράτους’ ανέλαβαν τον έλεγχο σήμερα, του αρχαιολογικού χώρου στην Παλμύρα, λίγες ώρες μετά  από μάχες, αφού κατέλαβαν και ολόκληρη την  πόλη, στην κεντρική Συρία.


Το Associated Press καθόρισε ως «εκπληκτικό θρίαμβο» για το Ισλαμικό κράτος την κατάληψη της πόλης Ραμάντι και της Παλμύρας μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.
Η συριακή κρατική τηλεόραση ανέφερε ότι οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από την Παλμύρα.

Ο διευθυντής του συριακού παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ραμί Αμπντουραχμάν, επιβεβαίωσε ότι οι εξτρεμιστές έχουν  καταφέρει λίγο μετά τα μεσάνυχτα να κυριαρχήσουν στον αρχαιολογικό χώρο της Παλμύρας, καθώς και σε όλη την πόλη.

Σελίδα στο Facebook της οποίας διαχειριστής είναι άτομο προσκείμενο στο Ισλαμικό κράτος, παρουσίασε φωτογραφίες  νεκρών κυβερνητικών στρατιωτών στους δρόμους της πόλης Παλμύρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου