Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η υποχθόνια δράση του ΚΕΦΕ στην Ελλάδα

Η Σαϊεντολογία θεωρείται επικίνδυνη παραθρησκεία και έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες, ενώ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από εξαπατηθέντα πρώην μέλη της. Η Σαηεντολογία όμως, (ως ΚΕΦΕ, τίτλον τον οποίον απέβαλε μετά την διάλυσή του από τα Ελληνικά Δικαστήρια), διαλύθηκε το 1996 και το 1997 διότι σύμφωνα με τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, «επιδιώκει σκοπούς ξένους προς την φύση και την έννοια του ανθρώπου ως ελευθέρου όντος και προς τα ήθη και έθιμα του Ελληνικού Λαού» και η θεωρία που πρεσβεύει και η «ακολουθούμενη απ' αυτό πρακτική αίρει κάθε έννοια ελευθερίας του ατόμου, ελεύθερης έκφρασης και τελικά και αυτήν την συνταγματικώς κατοχυρωμένη ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι».
«Πρόκειται για μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις, που περιφρονεί στην ουσία τον άνθρωπο, ενεργεί ελεύθερα "κατ' επίφασιν" προς το σκοπό να προσελκύσει μέλη, τα οποία υφίστανται εν συνεχεία πλύση εγκεφάλου, αποσκοπώντας στην δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης και την ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων» (Πρωτοδ. Αθηνών απόφ. 7380/1996 και Εφετείο Αθηνών απόφ. 10493/1997).
Μια ξεχασμένη ιστορία κατασκοπείας επανέφερε στην επικαιρότητα  τον Φεβρουάριο 2009, βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, με ερωτήσεις του προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας και θέμα τη δράση της ακραίας παραθρησκευτικής οργάνωσης "Εκκλησία της Σαηεντολογίας" (πρώην Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος/ΚΕΦΕ).
Το Φεβρουάριο 1999 δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν ότι βρέθηκε στα αρχεία του -τότε- ΚΕΦΕ απόρρητο στρατιωτικό έγγραφο και συγκεκριμένα φωτοαντίγραφο του σχεδιαγράμματος της μείζονος στρατιωτικής περιοχής του Ελληνικού, που ανήκε στην ΠΑ και στο οποίο φαίνονταν το στρατιωτικό αεροδρόμιο, η 129 ΠΥ, το ΚΕΑ, εγκαταστάσεις της 358 ΜΕΔ, η Μοίρα Ασφαλείας Φρούρησης, οι αποθήκες ανεφοδιασμού, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και διάφορες άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Ο τότε Α/ΓΕΑ διέταξε διεξαγωγή έρευνας για να εξακριβωθεί ο τρόπος με τον οποίο το στρατιωτικό έγγραφο έφτασε στα χέρια της οργάνωσης, την οποία ανέλαβε το Α2/ΓΕΑ.
Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο υπήρχε σε φάκελο του ΚΕΦΕ, ο οποίος έφερε τον τίτλο "ΟSΑ”, δηλαδή “Γραφείο Ειδικών Υποθέσεων” (Office of Special Affairs) που κατασχέθηκε μαζί με εκατοντάδες άλλους το 1995 από τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Αγγελή, κατά τη διάρκεια των τριών εφόδων που έκανε στα γραφεία του KΕΦΕ. 
Σε ένα από τα κατεσχεμένα έγγραφα αναφέρεται ότι, μετά από παρέμβαση της CIA, έκλεισε το τμήμα της ΕΥΠ που ήταν υπεύθυνο για τις Νέες Θρησκευτικές Κινήσεις και απολύθηκε το προσωπικό. Περί της δραστηριότητας του γραφείου αυτού, αλλά και του Τομέα Ειδικών Υποθέσεων (DSA) της οργάνωσης, αναφέρεται ο τότε εισαγγελέας Ι. Αγγελής στο πόρισμά του για το ΚΕΦΕ: “Τα δύο αυτά γραφεία διενεργούν παρακολουθήσεις προσώπων με πολιτική, θρησκευτική ή άλλη ιδιότητα που ενδιαφέρει το ΚΕΦΕ ή ορθότερα τούς ανθρώπους που ουσιαστικώς κρύπτονται πίσω από το ΚΕΦΕ. Γνωστοποιούν, δε, τις κινήσεις των παραπάνω ατόμων στα αντίστοιχα γραφεία Ειδικών Υποθέσεων του Εξωτερικού. 
Επικεφαλής του γραφείου αυτού τοποθετείται κατά κανόνα δικηγόρος, ούτως ώστε να αποφεύγονται “νομικοί σκόπελοι” που μπορούν να παρουσιαστούν στην πορεία των εργασιών τής οργάνωσης. Παράλληλα, οι επικεφαλής του γραφείου αυτού δέχονται, εκτελούν και αναφέρουν γιά την πιστή εκτέλεσή τους, εντολές από το εξωτερικό και ειδικότερα από άτομα των οποίων το όνομα αναφέρεται πολλές φορές συνθηματικά ή μόνο με τον τίτλο τής θέσης που κατέχει στην οργάνωση της διεθνούς Σαηεντολογίας. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι, οι επικοινωνίες μεταξύ του Κ.Ε.Φ.Ε. και των ατόμων που κρύπτονται πίσω απ’ αυτό, γίνονται με κρυπτογραφημένα έγγραφα, γιά την αποκρυπτογράφηση των οποίων απαιτείται η ανεύρεση και κατοχή του “κρυπτογραφικού κώδικα”. Μέρος από τα κρυπτογραφημένα έγγραφα που κατασχέθηκαν, έχουν ήδη αποκρυπτογραφηθεί, το δε περιεχόμενό τους, κατά κανόνα αναφέρεται σε παρακολουθήσεις ατόμων ή και σε ενέργειες που έχουν σχέση με μυστικές υπηρεσίες ή ακόμα και στην κατάσταση στα Βαλκάνια”.
Οι ερωτήσεις κατατέθηκαν στό Κοινοβούλιο στις 12 Φεβρουαρίου 2009.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου