Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Mπλόκο στα Ρώσικα Πολεμικά που περνούν στα Στενά του Βοσπόρου ζητά το Κίεβο!

Την απαγόρευση της διέλευσης των πλοίων του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού από τα στενά του Βοσπόρου ζητά από τη Δύση ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ.

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο «Ukrinform» κάλεσε τους δυτικούς συμμάχους να προσθέσουν στις υπάρχουσες κυρώσεις κατά της Ρωσίας νέα απαγορευτικά μέτρα:
«Πιστεύω πως θα άξιζε τον κόπο να σκεφτούμε σοβαρά την προσθήκη νέων κυρώσεων όπως το μπλοκ διέλευσης των Ρωσικών πολεμικών πλοίων μέσω Βοσπόρου, καθώς και την αποσύνδεση του ρωσικού χρηματοπιστωτικού συστήματος από το σύστημα SWIFT, καθώς οι ρωσικές τράπεζες υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν επιθετικά πυρηνικά προγράμματα και τρομοκράτες. Θεωρώ πως θα είναι αποτελεσματικά μέτρα» λέει ο Τουρτσίνοφ.

Σύμφωνα με τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της κυβέρνησης του Κιέβου, η Ουκρανία θεωρεί πρωταρχικό μέλημα την αποκατάσταση της «αντιπυραυλικής της ασπίδας» της, η οποία έχει ως κύριο στόχο την «άμυνα εναντίον της Ρωσικής εισβολής»547.

Άγνωστο αν ζορίστηκε και απο τα κινέζικα Πολεμικά που περνούν το Βόσπορο ,όπως ζορίζονται οι Τούρκοι και να συνοδεύουν με Περιπολικά ανοιχτής θάλασσας.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου