Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

O EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ……


Σύμφωνα με τον επικεφαλή των μυστικών υπηρεσιών του Βελγίου τον Γενικό Διοικητή της Ασφάλειας του Κράτους τον Jaak Raes το 70% των βέλγων που είναι στη Συρία εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος. Οι Βέλγοι είναι παρόντες σε όλα τα κατεχόμενα από το Ισλαμικό Κράτος εδάφη και κάποιοι τζιχαντιστές κατά την επιστροφή τους από τη Συρία σχημάτισαν ένα «δίκτυο alumni» το οποίο θα μπορούσε να αποδώσει κατά τη διάρκεια χρόνων τρομοκρατικές δραστηριότητες και στην Ευρώπη προειδοποίησε Γενικό Διοικητή της Ασφάλειας του Κράτους Jaak Raes όπως αναφέρουν σήμερα Παρασκευή οι εφημερίδες ‘De Tijd’ και ‘L’Echo’.
Ο Raes έδωσε μια διάλεξη στις 4 Μαίου στο Βερολίνο μπροστά στην αντίστοιχη γερμανική υπηρεσία το Ομοσπονδιακό Γραφείο για την προστασία του Συντάγματος (BfV την πολιτική υπηρεσία πληροφοριών).
Στην κόπια από την τοποθέτηση του της οποίας η εφημερίδα  ‘De Tijd’ είχε πρόσβαση ο βέλγος αξιωματούχος εξήγησε τη δυσκολία του καθήκοντός του απέναντι στο φαινόμενο των «ξένων μαχητών» που έφυγαν για τη Συρία με την παρουσία ανάμεσά τους και πάρα πολλών βέλγων.Symposium 2015: Eröffnungsrede von BfV-Präsident Dr. Hans-Georg Maaßen
Σύμφωνα με αυτόν 263 Bέλγοι εγκατέλειψαν το Βέλγιο για να πάνε στη Συρία και 56 από αυτούς σκοτώθηκαν ενώ οι 122 επέστρεψαν στο Βέλγιο.
«Εκτιμάμε ότι το 70% των Βέλγων που πήγαν στη Συρία εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος.Βρίσκουμε Βέλγους παντού όπου δραστηριοποιείται το Ισλαμικό Κράτος » δήλωσε. (rtl.be 15/5/15)
«Nαι εμείς αποτρέψαμε την συνωμοσία των τρομοκρατών του Verviers, αλλά υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες Βέλγοι στη Συρία.Είνια δύσκολο ν΄ανιχνευθούν αυτοί οι χώροι.Τα μέλη των τρομοκρατικών πυρήνων επιχειρούν διακριτικά και επαγγελματικά στο έδαφός μας. «
Ο Raes διαπιστώνει 2 πρωταρχικές αιτίες που εξηγούν τον μεγάλο αριθμό των βέλγων τζιχαντιστών. «Η 1η είναι η Sharia4Belgium.αυτή είν αι η αρχική εστία για τους ερασιτέχνες.Αυτή η οργάνωση ριζοσπαστικοποίησε τους νέους…2η αιτία είναι το φαινόμενο της χιονοστοιβάδας.Αδέρφια ,κολλητοί του δρόμου ή συμμαθητές που έπαιζαν μπάλα μαζί….Με ένα κοινό μοντέλο :κάποιος φεύγει για Συρία έπειτα μετά την αναχώρησή του εμψυχώνει τους άλλους να πάνε κι αυτοί.Χρησιμοποιεί διαφορετικά επιχειρήματα όπως «ένας καλός μουσουλμάνος οφείλει να το κάνει » για «την περιπέτεια » για «την ανθρωπιστική βοήθεια » … Επομένως το Vilvorde στις Βρυξέλλες έγινε μια μεγάλη εστία εκκόλαψης.
Το κράτος μπορεί δύσκολα να εντοπίσει τους ερασιτέχνες του είδους γιατί είναι απομονωμένοι λέει ο Raes. «Οι τζιχαντιστές πλέον στρατολογούνται στο δρόμο.
Η διαδρομή που ακολούθησαν όλοι οι Βέλογοι που πήγαν Συρία είναι μέσω Τουρκίας με αεροπλάνο ή οδικώς.Κατά το ταξίδι αλλάζουν πολλές φορές ταχύτατα τα σχέδια τους για να διαφεύγουν τους ελέγχους. Για παράδειγμα αναχωρούν από κοντινά αεροδρόμια όπως από  Ντίσελντορφ και  Κολωνία.
Ειδική αναφορά έκανε στο δίκτυο του Βερβιέ και τον εγκέφαλο Abdelhamid Abaaoud που το κινούσε από Αθήνα σύμφωνα με πολυάριθμα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου.
«Χρησιμοποιούσαν επικοινωνίες κωδικοποιημένες και δέχονταν εντολές από το εξωτερικό » τόνισε με έμφαση. Λίγο μετά την επιχείρησή μας βρήκαμε πληροφορίες στο Twitter και στο περιοδικό της ISIS Dabiq που ανέφεραν ότι τα πρόσωπα του δικτύου στο Βερβιέ δούλευαν για την ISIS.

http://www.dimpenews.com/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου