Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Εμείς πτωχένουμε και οι Γερμανοί πλουτίζουν.... Κατά 140 δισ το πρώτο τρίμηνο του 2015!!

Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανική κεντρικής τράπεζας Bundesbank, η τα γερμανικά νοικοκυριά αύξησαν την περιουσία τους κατά 140 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2015.
Η σημαντική αύξηση της περιουσίας των γερμανικών νοικοκυριών αποδίδεται από την Bundesbank στην βελτίωση της αγοράς εργασίας.
Συνολικά, ο πλούτος των Γερμανών ανήλθε τους πρώτους τρεις μήνες του 2015 στα 5,212 τρισ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 2,8% έναντι του αντίστοιχου τριμήνου του 2014.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, περιουσιακά στοιχεία όπως μετρητά, τραπεζικές καταθέσεις και ασφαλιστήρια συμβόλαια έχουν αξία 53 δισ. ευρώ, ενώ η αξία των αμοιβαίων κεφαλαίων φθάνει τα 87 δισ. ευρώ.
Βάσει της ίδιας μελέτης, προκύπτει ότι τα γερμανικά νοικοκυριά δεν έχουν και μεγάλα δάνεια από τις τράπεζες και όσα δάνεια δόθηκαν αφορούσαν κυρίως αγορά κατοικίας.

tribune.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου